Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Turck B.V.

Telefoonnummer 038-4227750
Website www.turck.nl
E-mail E-mail dit bedrijf
Socials

Direct contact met Turck B.V.
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan Turck B.V., dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  Profiel van Turck B.V.


  Your Global Automation Partner
  Turck is uw wereldwijde partner voor fabrieks-, proces- en logistieke automatisering in tal van industrieën. Met onze digitale netwerkoplossingen voor efficiënte automatiseringssystemen zijn wij een van de pioniers van Industrie 4.0 en IIoT. Als specialist voor slimme sensortechnologie en decentrale automatisering brengen wij intelligentie naar de machine en zorgen wij voor een betrouwbare captatie, verwerking en transmissie van relevante productiegegevens – van de sensor naar de cloud – niet alleen met onze robuuste I/O-oplossingen in IP67, maar ook met gebruiksvriendelijke software & services.

  De automatiseringsoplossingen van Turck verhogen de beschikbaarheid en efficiëntie van machines en installaties in tal van industrieën en toepassingen, van de voedings-, farmaceutische of chemische industrie tot de automobielindustrie en van mobiele machines tot de intralogistiek en de verpakking. Sectorspecifieke toepassingskennis door intensieve dialoog met klanten, gekoppeld aan de ontwikkeling en productie van elektronica op het hoogste niveau, zorgen voor optimale oplossingen voor de automatiseringstaken van onze klanten.

  De RFID-turnkey solutions van Turck Vilant Systems zorgen voor een optimalisering van productie- en logistieke processen en worden wereldwijd door honderden firma’s ingezet.

  Ongeveer 4.650 medewerkers ontwikkelen, produceren en verkopen wereldwijd producten en oplossingen op het gebied van sensor-, veldbus-, besturings-, cloud-, aansluit- en interfacetechniek en HMI en RFID. Ons wereldwijde productie- en verkoopnetwerk omvat meer dan 30 dochterondernemingen en agentschappen in nog eens 60 landen. Dankzij de modernste productiesites in Duitsland, Zwitserland, Polen, de VS, Mexico en China zijn wij als onafhankelijk familiebedrijf in staat om te allen tijde snel en flexibel te voldoen aan de eisen van de lokale markten.

  Bedrijfsvideo

  Turck B.V. is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van Turck B.V.
  Achtergrond van Turck B.V.