Uw doelgroep, ónze lezers.
Breng uw boodschap in het hart van de techniek!

Hét nieuwsplatform voor technici en engineers!
Al 20 jaar is e-totaal de betrouwbare bron die door engineers wordt geraadpleegd als ze op zoek zijn naar de nieuwste producten, diensten, oplossingen en technologische ontwikkelingen en innovaties.
e-totaal is daarom niet meer weg te denken binnen de engineeringbranche.

Word top of mind bij onze lezers. Vergroot uw naamsbekendheid en stimuleer uw verkoop!
e-totaal is een krachtig medium dat u met de grootste groep engineers in de Benelux in contact brengt. Een doelgroep die beslist over de aanschaf van uw producten en/of diensten. Wilt u ook deze doelgroep bereiken en hen informeren over uw nieuwste producten, diensten, oplossingen en aanbiedingen, of wilt u bouwen aan uw naamsbekendheid? Wat ook uw doelstellingen zijn, met ons cross mediale platform kunnen wij u tal van communicatiemogelijkheden bieden om (potentiële) klanten met uw producten en diensten in contact te brengen. Print, online of integreer print en online. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar.

Als bereikcijfers u overtuigen: e-totaal heeft veruit het hoogste bereik van alle gerelateerde vakbladen in de Benelux. Zo krijgt u  de grootste groep engineers en beslissers op een presenteerblaadje!
Van meet af aan heeft e-totaal een eigen, duidelijke positie in de markt ingenomen. Het onderscheidende bladconcept leeft inmiddels volop bij de doelgroep. Met een oplage van ruim 10.600 exemplaren (ruim 37.000 lezers) heeft het vakblad e-totaal inmiddels het hoogste bereik bij professionals werkzaam in de industriële automatisering, elektronica, elektrotechniek en engineering.

Extra verspreiding

Naast de 10.600 abonnees van de print editie, ontvangen nog eens ruim 7.900 lezers de digitale editie via de mail.
De elektronische editie is gemakkelijk leesbaar, de lezer scrolt eenvoudig door de verschillende artikelen en via actieve hyperlinks kan de lezer direct in contact komen met de verschillende leveranciers en adverteerders.

Met de combinatie van het magazine, wekelijkse email nieuwsbrieven en dagelijks ge-update website, kunnen wij u tal van communicatie mogelijkheden bieden om (potentiele) klanten met uw producten en diensten in contact te brengen.

Laat een blijvende indruk achter bij uw doelgroep. Digitaal en op papier.

Het volledige multimediale portfolio bestaat uit:

Vraag de brochure met uitgebreide adverteerdersinformatie 2023 aan via m.deboer@etotaal.nl .

Request the brochure with extensive advertiser information 2023 via m.deboer@etotaal.nl .

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die e-totaal u kan bieden, bel dan met  Martin de Boer,
0570 657572. Hij neemt graag de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen.