Innoveer, inspireer, bereik en beïnvloed


Uw doelgroep, ónze lezers
Breng uw boodschap in het hart van de techniek!


Hét nieuwsplatform voor technici en engineers!

Al 20 jaar is e-totaal de betrouwbare bron die door engineers wordt geraadpleegd als ze op zoek zijn naar de nieuwste producten, diensten, oplossingen en technologische ontwikkelingen en innovaties. e-totaal is daarom niet meer weg te denken binnen de engineeringbranche.

Het mediamerk e-totaal staat voor een hoge redactionele kwaliteit, is onafhankelijk in haar informatieverstrekking en heeft altijd de engineer voor ogen als doel voor haar berichtgeving. e-totaal biedt uitzicht, overzicht en doorzicht op de markt. Dit verklaart dan ook de hoge waardering van onze abonnees. e-totaal richt zich op de volle breedte van de vakgebieden elektronica, elektrotechniek, industriële automatisering en energietechniek. Alles waar het hier om draait komt aan bod. Uiteraard zonder de inhoudelijkheid uit het oog te verliezen. Geschreven door en voor technici, mensen die weten waar ze het over hebben. e-totaal zoekt, bewerkt, bundelt en ontsluit deze relevante informatie en maakt het zo via onze verschillende mediavormen toegankelijk voor duizenden engineers. Centraal staan nieuwe producten, nieuwe technieken, marktontwikkelingen, branche nieuws, regelgevingen, applicatieverhalen, opinies, een uitgebreide agenda etc. Precies die informatie waar de lezer van vandaag de meeste interesse in heeft. Zo wordt e-totaal geraadpleegd voor de aanschaf van producten, om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties en het vinden van oplossingen. ‘Hoe werkt het en hoe haalt de lezer hier voordeel uit?’

Word top of mind bij onze lezers. Vergroot uw naamsbekendheid en stimuleer uw verkoop!
e-totaal is een krachtig medium dat u met de grootste groep engineers in de Benelux in contact brengt. Een doelgroep die beslist over de aanschaf van uw producten en/of diensten. Wilt u ook deze doelgroep bereiken en hen informeren over uw nieuwste producten, diensten, oplossingen en aanbiedingen, of wilt u bouwen aan uw naamsbekendheid, het genereren van leads of legt u de nadruk op content marketing? Wat ook uw doelstellingen zijn, met ons cross mediale platform kunnen wij u tal van communicatiemogelijkheden bieden om (potentiële) klanten met uw producten en diensten in contact te brengen en u te helpen uw resultaten te behalen. Print, online of integreer print en online. 24 Uur per dag, 365 dagen per jaar.

 • Magazine
  Overtuigen doet u in het magazine; bouw een sterke basis voor uw merk via een bewezen medium

  Onderscheidend bladconcept

  Van meet af aan heeft e-totaal een eigen, duidelijke positie in de markt ingenomen. e-totaal is een bijzonder, opvallend en overzichtelijk vakblad met een onderscheidend bladconcept dat inmiddels volop leeft bij uw doelgroep. Door het opvallende A3 formaat heeft het een grote attentiewaarde met maximale exposure voor uw merk en onderscheidt het zich van de gangbare A4 bladen. Ook wordt uw advertentie veelal omgeven door redactionele stukken wat extra attentiewaarde geeft als de lezer deze artikelen “scant”.

  Wilt u aandacht van ruim 44.000 engineers?
  Als bereikcijfers u overtuigen: e-totaal heeft gegarandeerd veruit het hoogste bereik van alle gerelateerde vakbladen in de Benelux. Zo krijgt u de grootste groep engineers en beslissers op een presenteerblaadje!

  Adverteren
  Adverteren in e-totaal is dan ook de kortste weg naar ruim 44.000 engineers. e-totaal wordt gericht verspreid aan een geselecteerd bestand van meer dan 10.400 abonnees in Nederland en België. Met gemiddeld 2,5 meelezers krijgt u een breed bereik binnen de organisaties van uw klanten en prospects.

  Extra verspreiding
  Naast de ruim 10.400 abonnees van de print editie, ontvangen nog eens ruim 7.900 lezers de digitale editie via de mail. De elektronische editie is gemakkelijk leesbaar, de lezer scrollt eenvoudig door de verschillende artikelen en via actieve hyperlinks kan de lezer direct in contact komen met de verschillende leveranciers en adverteerders.
  Zo krijgt u als adverteerder een blad in handen waarmee u in 1 klap onze ruim 44.000 geïnteresseerde lezers bereikt. e-totaal is hiermee het meest gelezen vakblad met het hoogste bereik in haar marktgebied.
 • Contentmarketing
  U wilt uw eigen verhaal vertellen. Dit kan gaan over uw bedrijfsactiviteiten, of een bepaald product of project dat u in de schijnwerpers wilt zetten. Wij helpen u graag uw verhaal bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.
 • Website etotaal.nl
  De technologische innovaties zijn bijna niet bij te houden. Daarom geeft de website dagelijks het laatste nieuws over marktontwikkelingen, nieuwe producten die zeer eenvoudig te vinden zijn door een onderverdeling in een aantal rubrieken en subrubrieken, technische ontwikkelingen, achtergrondartikelen, columns/opinies, agenda, dossiers en allerhande leveranciersinformatie.
  Alleen de door onze eigen redactie goedgekeurde en bewerkte/geschreven berichten worden gepubliceerd. Derden kunnen geen informatie op de website plaatsen. Hiermee staat etotaal.nl garant voor kwaliteit en vele duizenden bezoekers per week. En deze bezoekers zijn ook op zoek naar informatie over uw bedrijf. Hiervan kan uw bedrijf profiteren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van opvallende banners, sponsored content of vermeldingen in het leveranciersoverzicht.
 • De wekelijkse nieuwsbrief
  Naast de informatie in het vakblad en op de website houdt e-totaal uw doelgroep wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws door de e-mail nieuwsbrief. Elke vrijdag stelt de redactie van e-totaal een nieuwsbrief samen met nieuwe producten, de laatste ontwikkelingen uit de markt, waardevolle updates, vacatures een agenda etc.
  De e-totaal nieuwsbrief is hét perfecte platform om uw producten, diensten en events te presenteren. Via de e-mail nieuwsbrief kunt u uw bedrijf of producten onder de aandacht brengen van duizenden engineers. Zo komt uw boodschap direct in de mailbox bij klanten en prospects.


Onze advertentievormen zorgen ervoor dat uw doelgroep niet meer om u heen kan.

Laat daarom een blijvende indruk achter bij uw doelgroep. Digitaal en op papier.

Wilt u een (multimedia) campagne op maat? Wij helpen u graag!
Wij staan ​​klaar om u te helpen uw doelgroep te bereiken!


Vraag de brochure met uitgebreide adverteerdersinformatie 2024 aan via m.deboer@etotaal.nl .

Request the brochure with extensive advertiser information 2024 via m.deboer@etotaal.nl .

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die e-totaal u kan bieden, bel dan met  Martin de Boer,
0570 657572. Hij neemt graag de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen.

Het volledige multimediale portfolio bestaat uit: