Al 20 jaar is e-totaal de betrouwbare bron die door engineers wordt geraadpleegd als ze op zoek zijn naar de nieuwste producten, diensten, oplossingen en technologische ontwikkelingen en innovaties. e-totaal is daarom niet meer weg te denken binnen de engineeringbranche.

e-totaal biedt uitzicht, overzicht en doorzicht op de markt.

Het mediamerk e-totaal staat voor een hoge redactionele kwaliteit, is onafhankelijk in haar informatieverstrekking en heeft altijd de engineer voor ogen als doel voor haar berichtgeving. e-totaal biedt uitzicht, overzicht en doorzicht op de markt. Dit verklaart dan ook de hoge waardering van onze abonnees. e-totaal richt zich op de volle breedte van de vakgebieden elektronica, elektrotechniek, industriële automatisering en energietechniek. Wij doen dit zodat engineers en technici over de grenzen van hun eigen vakgebied heen op de hoogte kunnen blijven. Alles waar het hier om draait komt aan bod. Uiteraard zonder de inhoudelijkheid uit het oog te verliezen. Geschreven door en voor technici, mensen die weten waar ze het over hebben. e-totaal zoekt, bewerkt, bundelt en ontsluit deze relevante informatie en maakt het zo via onze verschillende mediavormen toegankelijk voor duizenden engineers.
Centraal staan nieuwe producten, nieuwe technieken, marktontwikkelingen, branche nieuws, regelgevingen, applicatieverhalen, opinies, een uitgebreide agenda etc. Precies die informatie waar de lezer van vandaag de meeste interesse in heeft. Zo wordt e-totaal geraadpleegd voor de aanschaf van producten, om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties en het vinden van oplossingen. ‘Hoe werkt het en hoe haalt de lezer hier voordeel uit?’

Alleen de door onze eigen redactie goedgekeurde en bewerkte/geschreven berichten worden gepubliceerd. Derden kunnen dan ook geen informatie op de website etotaal.nl plaatsen. Hiermee staat e-totaal garant voor kwaliteit.

Het volledige multimediale portfolio van e-totaal bestaat uit:

Uitgever: Martin de Boer
e-mail: m.deboer@etotaal.nl

Hoofdredacteur: Ewout de Ruiter
e-mail: redactie@etotaal.nl

Redactie: Eric Bogers, Rob Hulsebos, Ingrid Hoek
e-mail: redactie@etotaal.nl

Columnisten en vaste medewerkers: Paul Petersen, Jan W. Veltman, Mr. H. Dohmen

telefoon: 0570 657572

e-totaal is een uitgave van NHU Media