Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Telerex

Telefoonnummer 0031 76 578 20 00
Website www.telerex-europe.com
E-mail E-mail dit bedrijf
Socials

Direct contact met Telerex
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan Telerex, dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  Profiel van Telerex

  In april 1970 richtte Ludwig De Coninck, de vader van de huidige directeur / eigenaar, Telerex op. In eerste instantie was Telerex gespecialiseerd in elektronische componenten en sensortechnologie. Met kantoren in België en Nederland, verwierf Telerex snel de importrechten en vertegenwoordiging voor een groot aantal internationale fabrikanten van OEM-elektronica.

  Groei
  Dit leidde tot een groeispurt die, op zijn beurt de noodzaak van diversificatie met zich meebracht. Hierdoor ontstond in 1983 de geboorte van Rodax, een bedrijf uitsluitend gespecialiseerd in sensortechnologie, gevolgd door de officiële start van Wonderware Benelux in 2007. De laatste was uitsluitend gericht op de verdeling en integratie van industriële softwareoplossingen.

  Volgende generatie

  In 2002 nam Yannic De Coninck het roer over van zijn vader. Onder zijn leiding groeide Telerex exponentieel door de overname van een aantal complementaire en gelijkgestemde Europese bedrijven in Nederland, België en Frankrijk, wat resulteert in de oprichting van de internationale Eight lakes group.

  Vandaag

  Vandaag de dag is Telerex in de Benelux één van de sterkste en snelst groeiende importeurs en distributeurs van professionele elektronica, elektromechanische en LED-componenten.


  Telerex is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van Telerex
  Achtergrond van Telerex