Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tele Radio Benelux B.V.

Telefoonnummer (070) 419 4120
Website www.tele-radio.com/nl/
E-mail E-mail dit bedrijf
Socials

Direct contact met Tele Radio Benelux B.V.
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan Tele Radio Benelux B.V., dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  Profiel van Tele Radio Benelux B.V.

  Tele Radio ontwikkelt, fabriceert en verkoopt draadloze afstandsbesturingen voor industrieel gebruik. Opgericht in Zweden en een wereldspeler op het gebied van zenders en ontvangers die uw werkplek veiliger en efficiënter maken.

  Onze producten zijn innovatief, betrouwbaar, robuust en voorzien van de hoogste onafhankelijke certificering. Daar waar men op zoek is naar de meest veilige draadloze besturing kiest men voor Tele Radio.

  Technologie en innovatie
  Ons aanbod is breed, van kleine, universele zenders tot maatwerkbesturingen waarbij wij het product aanpassen om deze zo goed mogelijk af te stemmen op uw specifieke toepassing.

  De technieken ontwikkelen wij al 60 jaar in eigen huis. Wij hebben een solide kennis van de draadloze aansturing van machines, kranen, deuren, transportsystemen en bedrijfswagens.

  U kunt altijd terugvallen op onze service. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van dochtermaatschappijen, handelaren en partners die zorgen voor producten, kennis en service van het hoogste niveau.

  Veilige en robuuste radiografische bediening
  Veiligheid staat bij ons voorop en zit bij ons in het bloed. Wij spannen ons in om onze producten te laten voldoen aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen en bezitten de certificaten die dit ondersteunen. Onze producten zijn robuust en kunnen tegen een stootje, ze zijn gemaakt voor de zwaarste omstandigheden.

  Bedrijfsvideo

  Tele Radio Benelux B.V. is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van Tele Radio Benelux B.V.