Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Simac Electronics

Telefoonnummer 0416 387 700
Website www.simacelectronics.nl
E-mail E-mail dit bedrijf
Socials

Direct contact met Simac Electronics
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan Simac Electronics, dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  Profiel van Simac Electronics

  Simac Electronics is een gespecialiseerde leverancier van connectiviteitsoplossingen en test- en meetapparatuur.

  In een digitaliserende wereld moet we kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze netwerken. Het is onze missie om de juiste producten, kennis en service te leveren die nodig zijn om betrouwbare en duurzame verbindingen tot stand te brengen. Zo zorgen we ervoor dat netwerken en systemen optimaal blijven presteren.

  Bij Simac Electronics zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige glasvezel-, RF- en LF-bekabeling en bijbehorende componenten. Daarnaast leveren we glasvezel-lasmachines en meetapparatuur, zoals OTDR’s en OSA’s. Ervaren specialisten adviseren bij het maken van de juiste keuzes, terwijl engineers helpen om complexe technische vraagstukken op te lossen.

  Producten:
  Glasvezel
  RF
  LF & koper
  OTDR’s (Yokogawa)
  Fusielasapparatuur (Furukawa)
  Optical Spectrum Analyzers (OSA) (Yokogawa)

  Servicecentrum
  Wij zorgen ook voor het onderhoud van meet-, las- en testapparatuur. Bij ons eigen servicecentrum worden apparaten gekalibreerd, onderhouden en gerepareerd. Doorgaans zijn de apparaten na één werkdag alweer gereed om te gebruiken.

  Trainingen en cursussen
  Van glasvezeltechniek tot OTDR-metingen, onze specialisten verzorgen trainingen en cursussen op maat om de technische kennis binnen een bedrijf of team te vergoten.

  Als familiebedrijf zetten we kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid voorop. Want onze producten maken de verbinding, onze mensen het verschil.


  Simac Electronics is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van Simac Electronics