Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pilz

Telefoonnummer 0347-320477
Website www.pilz.nl
E-mail E-mail dit bedrijf
Socials

Direct contact met Pilz
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan Pilz, dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  Profiel van Pilz

  Pilz GmbH & Co. KG is technologieleider in de veilige automatiseringstechniek. Op dit gebied ontwikkelt Pilz zich consequent tot totaalaanbieder met oplossingen voor de veiligheids- en automatiseringstechniek.
  Het doel van Pilz is om machines en installaties zodanig te automatiseren dat de veiligheid van mens, machine en milieu altijd is gegarandeerd.
  Het hoofdkantoor van Pilz bevindt zich in Ostfildern bij Stuttgart. Verder is het bedrijf met 42 dochterondernemingen en vestigingen op alle continenten vertegenwoordigd.

  Producten en oplossingen voor de complete automatisering
  Pilz biedt complete automatiseringsoplossingen met de kerncompetentie veiligheid – van de sensoren en besturing tot de actuatoren. Het productaanbod wordt aangevuld door bijbehorende softwaretools, diagnose- en visualiseringssystemen en services. Zo ontstaan er complete systeemoplossingen. Compleet wil echter ook zeggen dat onze oplossingen zowel uit automatiserings- als uit veiligheidsfuncties bestaan. Daarvoor smelten wij veiligheid en automatisering samen tot een oplossing.

  Oplossingen van Pilz worden in alle segmenten van de machine- en installatiebouw toegepast, waaronder in de verpakkings- en auto-industrie, bij robottoepassingen en in de branches windenergie en spoorwegtechniek. De oplossingen zorgen er bovendien voor dat bagagetransportsystemen op luchthavens veilig werken, dat theatercoulissen soepel bewegen en dat kabel- of achtbanen veilig zijn.

  Wij maken indruk door innovatiekracht
  Bij Pilz speelt het thema innovatie traditioneel een belangrijke rol. Met onze producten zoals het eerste noodstoprelais PNOZ hebben wij standaarden gezet en industriële geschiedenis geschreven.

  De innovatiekracht is onze motor. Pilz was en is pionier voor de automatisering van de toekomst. Wij bij Pilz hebben competenties en capaciteiten op het gebied van ontwikkeling en productie altijd al blijvend opgebouwd. Het is onze strategie om innovatieve ideeën op te pakken en deze klaar voor de markt en geschikt voor de industrie te maken.

  Bedrijfsvideo

  Pilz is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van Pilz
  Achtergrond van Pilz