Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Modelec

Telefoonnummer 0318-636262
Website www.modelec.nl
E-mail E-mail dit bedrijf
Socials

Direct contact met Modelec
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan Modelec, dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  Profiel van Modelec

  Ons distributeurschap omvat naast het leveren en het technisch ondersteunen van goederen ook het samenwerken met onze relaties aan oplossingen door elkaars kennis samen te voegen.

  Distributeurschap
  In Nederland zijn wij de officiële distributeur van de merken Moxa, Westermo en Robustel.

  Wij weten te verbinden
  De kennis van MODELEC omvat het gehele spectrum van de industriële netwerktechnologie en -computeroplossingen. Denk aan;

  • Netwerkswitches
  • Media converters
  • I/O over Ethernet
  • Veldbus Gateways
  • LTE-routers
  • IIoT-computers


  Solution provider
  Wij zijn professionals die nadenken over hoe wij onze partners kunnen helpen, kijkend naar ons portfolio en de behoefte vanuit de markt. Dit doen wij door als solution provider naast onze partners te staan richting de klant. Dit is essentieel in de keten om gezamenlijk successen te behalen.

  Kernwaardes
  Samen met Moxa, Westermo en Robustel delen wij de kernwaardes betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. We zijn in staat om de beste industriële oplossingen te leveren met de aanwezige kennis van ons en onze partners.

  Samenwerking
  Connectiviteit inspireert ons. Met onze netwerkoplossingen zorgen wij voor connectiviteit, samenwerking en communicatie van systemen, processen en mensen.

  Wij bij MODELEC halen voldoening uit het feit dat wij geloven dat onze oplossingen een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving voor nu en in de toekomst!

  Bedrijfsvideo

  Modelec is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van Modelec
  Achtergrond van Modelec