Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

AVT Wiring & Connecting

Telefoonnummer (040) 208 80 88
Website avt-connecting.com
E-mail E-mail dit bedrijf

Direct contact met AVT Wiring & Connecting
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan AVT Wiring & Connecting, dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  AVT Wiring & Connecting is één van de sleutelspelers in de wereld van connectoren en elektrische bedrading. We distribueren elektrotechnische componenten en produceren draad- en kabelbomen en connector assemblies op maat. Met onze klanten werken we graag lang en intensief samen – op de menselijke en laagdrempelige manier die past bij ons familiebedrijf.

  We bieden totaaloplossingen aan industriële klanten voor het ongehinderd functioneren van elektrische verbindingen: draden en kabels met bijbehorende accessoires, losse connectoren en accessoires rondom PCB’s. Dankzij onze jarenlange deskundigheid en state-of-the-art productietechnieken kunnen we samen met onze partners gespecialiseerde aanvragen omzetten in moderne, efficiënte en langdurige oplossingen.

  We zijn een familiebedrijf en hechten veel belang aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen – met zowel onze ruim 90 medewerkers als onze klanten. We bestaan al meer dan 70 jaar en zijn actief in talrijke sectoren zoals landbouwwerktuigen, elektrische fietsen, verlichting, transport, klimaatregeling en meetapparatuur.

  Let’s connect!


  AVT Wiring & Connecting is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van AVT Wiring & Connecting