Bedrijven

Beurzen, congressen, seminars, events

Pilz organiseert seminar over onderdeel Machineverordening

In de nieuwe Machineverordening, die in 2027 van kracht gaat, worden nieuwe eisen gesteld aan Safety en Security. Security in de vorm van gegevensbescherming en netwerkbeveiliging zijn twee van de nieuwe speerpunten in deze in heel Europa geldende verordening. Pilz heeft hiervoor Identification and Access Management (I.A.M.) ontwikkeld. Een systeem dat invulling geeft aan Security en Safety.

Hoe zorgt u voor uw eigen bescherming, medewerkersbescherming, gegevensbescherming en uw productiviteit? Hoe regelt u eenvoudig de toegang van medewerkers tot complexe machines? Hoe verhoogt u uw kwaliteit en voorkomt u tegelijkertijd manipulatie van uw installaties?

I.A.M. voor toegangsbeheer en authenticatie
Het door Pilz ontwikkelde Identification and Access Management (I.A.M.) biedt Safety en Security in één systeem. Het omvat een breed scala aan producten, software en op maat gemaakte oplossingen voor uitdagingen op het gebied van toegangsbeheer en authenticatie. Het systeem geeft invulling op het gebied van werknemersbescherming, aansprakelijkheidsbescherming en onderhoudsbeveiliging (o.a. ongeautoriseerde herstart).

Pilz organiseert op dinsdagmiddag 12 september in Vianen het gratis toegankelijke I.A.M. Event. Met “Identification and Access Management”, biedt u het hoofd aan dagelijkse uitdagingen op het gebied van machinetoegang (toegangsbeheer), gegevensbescherming en autorisatie van medewerkers. De middag is gevuld met presentaties en demonstraties over I.A.M. in relatie tot de nieuwe Machineverordening en het beter beveiligen van systemen. De focus ligt op de mogelijkheden en waarom het systeem relevant is.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van Pilz
Meer nieuws over Bedrijven
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events