Bedrijven

Beurzen, congressen, seminars, events

-Advertorial-

‘Keep the operation running’

Dit jaar staat Modelec samen met partner TXOne Networks op het Industrial Cyber Security-event. Samen inspireren ze met hun presentatie ‘Keep the operation running’. Tijdens een persoonlijke demonstratie kan men hun OT security-oplossingen ervaren. Zo willen beide bedrijven de ondersteuning bieden voor een aangename OT security-reis.

Persoonlijke demonstratie
Tijdens dit event wordt een beperkt aantal demosessies gehouden. Daarbij krijgt men persoonlijke aandacht om de geboden OT security-oplossingen te ervaren. Men kan zich laten inspireren en informeren aan de hand van concrete gebruiksscenario’s. Een demo duurt maximaal 25 minuten en loopt parallel aan het FHI-programma. In een gesprek met het cybersecurity-team kan men ervaringen uitwisselen. Belangstellenden kunnen zich hier aanmelden voor een persoonlijke demosessie.

Presentatie ‘Keep the operation running’
OT security gaat over het beschermen van productiesystemen. En IT security beschermt de informatie-infrastructuur. IT-oplossingen zijn niet ontwikkeld om rekening te houden met de productiesystemen – terwijl juist de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid daarvan essentieel zijn. OT security vereist daarom een ander aanpak om de juiste bescherming te bieden zonder nieuwe risico’s te introduceren. In deze presentatie worden praktische inzichten in IT en OT belicht en waarom in beide gevallen een andere aanpak vereist is. Men kan zich als bezoeker aanmelden via het FHI-registratieformulier, en van 11:30 tot 11:55 uur deelnemen aan de presentatie van Christian Søgaard Nielsen (TXOne Networks) en Yuri Nijdam (Modelec).

Gezamenlijk doel
Het gezamenlijk doel van Modelec en TXOne is: een zo betrouwbaar mogelijk OT-netwerk met de hoogst mogelijke beschikbaarheid.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van MODELEC