Leveranciersgids


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

MODELEC

Telefoonnummer 0318-636262
Website www.modelec.nl
E-mail E-mail dit bedrijf
Socials

Direct contact met MODELEC
Heeft u een vraag, of wilt u graag een opmerking achterlaten aan MODELEC, dan kunt u dat doen door onderstaand contactformulier in te vullen.


  Profiel van MODELEC

   

  Jouw edge to core partner

  Je gaat voor continuïteit in de organisatie. Je snapt dat dit voor een groot deel te maken heeft met operational technology (OT). Een stabiele en toekomstbestendige industriële oplossing waarvan je zéker weet dat deze goed functioneert. Zo kunnen alle bedrijfsprocessen ‘gewoon’ doorgaan zoals jij voor ogen hebt.

  Precies waar MODELEC voor zorgt: veilige en betrouwbare OT-netwerkoplossingen.

  Want de wereld verandert. Net als de wet- en regelgeving en de uitdagingen binnen OT. Bij ons draait daarom alles om continuïteit: onze communicatie, diensten, ons gedrag (ISO-9001 en 27001) en natuurlijk de betrouwbare oplossing die helemaal past in jouw organisatie.

  Dát is verbinden op het hoogste niveau. Dát is MODELEC.

  Zo doen wij dat
  Elke organisatie heeft eigen kerncompetenties. Onze kracht is een ultiem OT-netwerk en daar helpen we je op verschillende manieren mee:

  • Nieuw te ontwikkelen en ontwerpen OT-netwerken
  • Te verbeteren of vernieuwen OT-netwerken
  • OT Cybersecurity advies en implementatie

  We leveren dus niet alleen de OT-netwerk hardware, maar zijn er óók om organisaties hierin te ontzorgen. En dat doen we met name in veeleisende en uitdagende vitale sectoren, als transportenergiewaterbeveiliging en maritiem.

  Dát is MODELEC
  Je wilt dus vooruit kunnen met betrouwbare en veilige industriële netwerkoplossingen. Logisch! Het liefst zonder er zelf veel omkijken naar te hebben. MODELEC gelooft daar ook in. Wij onderzoeken wat nodig is om in jouw organisatie de samenwerking en communicatie van systemen, processen en mensen te optimaliseren.

  Dat doen we al sinds 1977 met toegewijde experts en partners (zoals Moxa, Westermo, TXOne en Robustel). Onze gedeelde kennis en ervaring is van het hoogste niveau. Alleen zó kunnen wij elke organisatie optimaal voorzien van de beste OT-netwerkoplossing. En alleen zó weten we zeker dat we een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving. Voor nu en in de toekomst.

  Dát is MODELEC.


  Bij MODELEC gaat het zó
  Continuïteit binnen processen betekent voor elke organisatie iets anders. Daarom luisteren wij in eerste instantie. Naar je verwachtingen, wensen en doelstellingen. We stellen vragen om te begrijpen wat de prioriteiten zijn en welke rol deze spelen in de toekomst. Zo vertalen we jouw behoefte naar een toekomstbestendige OT-oplossing. Dat is onze belofte.

  En dat heb jij zo geregeld!

  1. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.
  2. Samen inventariseren we de situatie van de organisatie.
  3. MODELEC gaat voor de betrouwbare, veilige en unieke OT-netwerkoplossing.

  Je maakt gemakkelijk een afspraak met onze experts voor een vrijblijvend adviesgesprek.


  De mensen bij MODELEC
  Zonder mensen, geen OT-netwerkoplossingen. De mensen van MODELEC delen een enorme teamspirit en respect voor elkaars handelen. Zowel onze industriële netwerkexperts, als de professionals van sales, support, administratie, inkoop en logistiek. Zij vormen de basis van onze professionele en collegiale werkomgeving. Iedere MODELEC-er is belangrijk voor het realiseren van onze doelen.

  Jouw resultaat, onze expertise
  MODELEC is vanaf de start van het gebruik van industriële netwerkoplossingen betrokken in de maritieme, water-, transport-, energie- en beveiligingssector. Vitale branches waar continuïteitsproblemen voorkomen kunnen (en misschien wel móeten) worden.

  Je wilt niet denken aan uitval van essentiële installaties door verouderde netwerken. Als elektronica veroudert en daarmee ook de OT netwerk-switch, loopt een organisatie grote risico’s. En niet alleen de organisatie, vaak heeft dat ook gevolgen voor gebruikers of zelfs de maatschappij.

  Bij OT-netwerken mag je rekenen op gebruik van minstens tien jaar. De locatie (en bijvoorbeeld weersinvloeden) van de netwerkoplossing is bepalend. Als OT-engineer ken je de gevolgen van een falende Ethernet switch en de impact van een security breach: (mens)veiligheid en beschikbaarheid. Wat resulteert in enorme kosten en grote reputatieschade. In dat geval is voorkomen écht beter dan genezen.

  Kies je voor continuïteit en betrouwbare oplossingen? Dan kies je voor MODELEC.

  Bedrijfsvideo

  MODELEC is vermeld in de volgende categorieën:
  Nieuws van MODELEC
  Achtergrond van MODELEC