Bedrijven

Beurzen, congressen, seminars, events

Harting Industrial Ethernet week 2023

Op 21, 22 en 23 februari 2023 organiseert de HARTING Technology Group voor de tweede keer de Industrial Ethernet Week. Na het eerste evenement in 2022 zal het digitale evenement opnieuw tal van experts uit de industriële en IT-sector samenbrengen. Zij zullen de komende kansen en uitdagingen van de industriële productie bespreken en benadrukken welke strategieën en technologieën bedrijven moeten omarmen om ervoor te zorgen dat ze goed gepositioneerd zijn voor de digitalisering van de productie.

De kern van de Industrial Ethernet Week is het onderwerp digitale communicatie. Enerzijds omvat dit het verzamelen van gegevens en de overdracht ervan via geschikte kabels en connectoren. Anderzijds komt intelligente gegevensverwerking voor toekomstige bedrijfsmodellen aan bod. Eén ontwikkeling in het middelpunt: de verwerkende industrie en de IT/softwaresector groeien momenteel steeds dichter naar elkaar toe. Door de digitalisering zijn er steeds meer oplossingen uit de IT-sector nodig om gegevens direct aan de machine bruikbaar te maken voor de productie.

De laatste dag wordt uitgebreid stilgestaan bij Single Pair Ethernet. De experts van Harting kijken naar de technische uitdagingen van het leveren van stroom over SPE en SparkFun introduceert zijn SparkFun MicroMod Single Pair Ethernet Kit. U komt ook meer te weten over de robuuste PCB-connectiviteit van HARTING, waaronder har-modular, waarmee u uw eigen PCB-connector kunt configureren.

De sessies worden digitaal gehouden van 9.30 tot 12.30 uur. Elke sessie zal achteraf ook beschikbaar zijn als opname. Om u te registreren en een gedetailleerd schema te vinden wat er ook op de andere twee dagen aan de orde komt, ga naar www.harting.com/NL/nl/harting-industrial-ethernet-week-2023

Meer nieuws van HARTING B.V.
Meer nieuws over Bedrijven
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events