Beurzen, congressen, seminars, events

-Advertorial-

Verrijk je industriële kennis tijdens de HARTING Industrial Ethernet Week!

Maak je klaar voor de derde editie van de HARTING Industrial Ethernet Week, die plaatsvindt van 27 tot 29 februari! Dit dynamische evenement belooft dagelijks 2,5 uur live sessies met een indrukwekkende line-up van experts, pioniers en thought leaders. Verzeker je gratis plek nu door hier te registreren.

Dit jaar werpen we het licht op baanbrekende thema’s, waardoor deelnemers een verrijkende ervaring tegemoet gaan. Op 27 februari dompel je jezelf onder in de wereld van Kunstmatige Intelligentie (AI) in de productie en Industrial Internet of Things (IIoT)-platforms. 28 februari staat in het teken van de complexiteiten van fabrieksinstallatie, terwijl 29 februari de schijnwerpers richt op het innovatieve domein van apparaatontwerp.

Wat deze editie onderscheidt, is onze toewijding om inzichten te delen van industriereuzen zoals Sick, Belden, Mitsubishi Electric, Iconics, AWS, Würth Elektronik, Suppyframe, en meer. Hun onschatbare bijdragen beloven een agenda vol opwinding en verlichting.

Zelfs als je agenda vol zit op die data, maak je geen zorgen! Registreer en krijg toegang tot individuele sessies of bekijk alle opnames op je gemak.

Als deelnemer:

  • Blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en opkomende oplossingen in de industrie.
  • Ontdek je de strategische paden die andere bedrijven bewandelen.
  • Laat je je inspireren door de visionaire ideeën van pioniers en thought leaders.
  • Ga je weg met concrete ideeën en frisse perspectieven voor je eigen ondernemingen.

Mis deze ongeëvenaarde kans niet om je industriële knowhow te versterken. Doe mee aan de HARTING Industrial Ethernet Week en maak een sprong in de toekomst van de productie!

Meer nieuws van HARTING B.V.