Beurzen, congressen, seminars, events

Prins Constantijn naar techbeurs WoTS

Prins Constantijn komt op 27 september naar de vakbeurs World of Technology & Science in de Jaarbeurs Utrecht. De prins schuift om 15.30 uur aan bij het WoTS-Stories-programma ‘The importance of the Semiconductor Industry’. Als speciaal afgezant van de stichting Techleap.nl, een organisatie die zich inzet voor technologische startups en scaleups, zal de prins in discussie gaan met vertegenwoordigers van hightechbedrijven over de toekomst van de halfgeleiderindustrie.

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn komt op 27 september naar de vakbeurs World of Technology & Science in de Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens het lezingenprogramma geven drie sprekers van Intel, TSMC en Imec hun visie op de actualiteit rond semiconductors. In de presentaties komen investeringen, productie en research & development aan de orde. Er wordt gesproken over het belang van digitalisering, activiteiten in Europa en de mogelijkheden van fabricagetechnologieën. Tot slot is er aandacht voor de samenwerking in de keten en de ondersteuning van startups.

Na de presentaties volgt een pittige discussie tussen Prins Constantijn en prominenten uit het bedrijfsleven. De prins zet zich al jaren in voor innovatieve Nederlandse (tech)bedrijven en startups als zelfstandig adviseur en vanuit zijn functie als Kabinetschef voor de Europese Commissie. Hij staat bekend om zijn grote betrokkenheid bij nieuwe technologieën. Zo is hij mede-initiatiefnemer van Startup Fest Europe, directeur ‘Digital Technology and Macro Strategy’ bij MAP in Londen en ‘Edge Fellow’ bij Deloitte.

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events

Columns / opinie

Paul Petersen 21 september 2023

Verbinding

Vrijwel iedereen is het er over eens, dat je beter met elkaar verbindt als je elkaar fysiek ziet en spreekt.
Ewout de Ruiter 7 september 2023

Betalen of balen?

Want inkopen van de terug geleverde stroom voor zeg 9 cent en die doorverkopen aan de buren met een vast contract voor 40...50 cent (of nog veel meer) is dikke kassa.
Meer columns & opinie