Bedrijven

Oscilloscoopdagen 2022

Op 27 en 28 april vinden de Oscilloscoopdagen 2022 van Rohde & Schwarz plaats. Voortbouwend op het succes van de vorige evenementen, bestaat het tweedaagse programma uit webinars die in een meertalig formaat worden gepresenteerd door technische experts.

De webcasts zijn gratis en live beschikbaar en worden gestreamd in Engels, Duits, Frans, Spaans en Braziliaans Portugees. De sessies omvatten directe interactie met presentatoren en experts van Rohde & Schwarz en evenementpartners Würth Elektronik en PE Systems. De toepassingsgerichte presentaties zijn bedoeld om ingenieurs te adviseren met betrekking tot best practices bij het gebruik van oscilloscopen in het algemeen, en behandelen tevens de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de testpraktijk. Gedurende de twee dagen komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: selectie en gebruik van probes, de ontwikkeling van voedingssystemen met SiC- en GaN-halfgeleiders, het meten van jitter en het gebruik van een oscilloscoop voor het opsporen van EMC-problemen. De presentaties kunnen na het evenement on-demand worden bekeken, voor degenen die niet kunnen deelnemen aan de live-sessies.

Meer nieuws van Rohde & Schwarz Benelux B.V.
Meer nieuws over Bedrijven

Column / Opinie

Ewout de Ruiter 9 november 2023

Wel in mijn achtertuin?

Maar nu de transformatorhuisjes. Klachten als belemmering van het uitzicht en eventuele nadelige gezondheidseffecten door magnetische velden zijn de meest gehoorde klachten.
Meer columns & opinie