Beurzen, congressen, seminars, events

IO-Link Online Kennisweek

Ook in deze periode waarin fysieke events lastig zijn, staat de community van PI Nederland klaar om haar expertise over IO-Link met u te delen. In de week van 14 tot 18 september vindt de IO-Link online kennisweek plaats, vol interactieve webinars en live demonstraties. Gezamenlijk laten experts zien wat de mogelijkheden zijn van IO-Link en hoe deze toegepast kunnen worden in concrete situaties.

IO-Link is de eerste gestandaardiseerde IO-technologie wereldwijd (IEC 61131-9) voor communicatie met sensoren en actuatoren. De krachtige point-to-point communicatie is gebaseerd op de lang bestaande 3-draads sensor en actuator verbinding zonder bijkomende eisen aan het kabelmateriaal. Dus, IO-Link is geen veldbus maar de verdere ontwikkeling van de bestaande, beproefde en geteste aansluittechniek voor sensoren en actuatoren.

Een workshops waarin u uitgebreid inzicht krijgt in de IO-Link-technologie. Onze experts gebruiken voorbeelden om u te laten zien hoe gemakkelijk het is om de configuratie, PLC-integratie en het IO-Link apparaat te vervangen.

Programma:
Klik hier voor het concept programma met veel praktijkvoorbeelden en demonstraties door verschillende leden. Wanneer u zich aanmeld voor de online kennisweek wordt u op de hoogte gehouden van de definitieve invulling. U kunt gratis deelnemen aan alle sessies, of een keuze maken voor de webinars die voor u relevant zijn.

Meer nieuws van PI Nederland
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events