Beurzen, congressen, seminars, events

Inschrijving deelname vakbeurs WoTS 2022 geopend

Hoogstaande technologie – vaak van eigen bodem – innovatieve producten en de laatste stand van zaken in de wetenschap: dit alles kunt u vinden tijdens de World of Technology & Science 2022.

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 opent de vakbeurs World of Technology & Science weer haar deuren in de Jaarbeurs Utrecht. Exposanten kunnen zich nu inschrijven voor deelname. Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.

WoTS 2022 wordt bezocht door functionarissen uit de industrie, wetenschap en zorg. De bezoeker kan terecht in vijf werelden. De vijf WoTS-werelden bieden zowel de bezoeker als de exposant de mogelijkheid om inspiratie op te doen en de laatste innovaties te bekijken. De combinatie van deze werelden vormt al jarenlang de kracht van WoTS.

Het Federatiebestuur van FHI heeft bepaald om de deelnametarieven voor standhouders gelijk te houden aan de tarieven van WoTS 2020. ‘We kijken vol optimisme vooruit op een succesvol 2022. Gezamenlijk maken we dat mogelijk’, aldus de beursorganisatie.

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events