Beurzen, congressen, seminars, events

Digitale editie PLOT Conferentie 2020

24 november organiseert Platform Omgevingstechnologie (PLOT) de digitale editie van de PLOT Conferentie 2020. Tijdens deze dag worden via webinars de mogelijkheden bekeken omtrent het ’testen’ op het gebied van omgevingstechnologie met als uiteindelijk doel tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de consument.

Het programma bestaat uit technische en interactieve webinars van de exposanten en plenaire sprekers. de dag begint met de presentatie van Gerben Bartels van Akron. Hij geeft een introductie over ED Shaker Testing.
Het programma wordt vervolgd met de presentatie van Kees Winkel van Weiss Technik. Hij laat zien hoe je door gebruik te maken van simpele technieken aanzienlijk operationele kosten van uw klimaat simulatie test apparatuur kan verlagen.
Hierna zal Wieland Brückner van Delphin Technology starten met de presentatie ‘Endurance Testing – the added value of stand-alone intelligent dataloggers.’ (Namens CN Rood).
Na een pauze zal Jorrit Hillaert van Rycobel verder gaan met de presentatie ‘Desinfectie met UV-C licht: toepassingen en gevolgen voor materiaalduurzaamheid.’

Tijdens de plenaire lezing zal Dr. Ir. Kuno Dijkhuis van Elastomer Research Testing u meer vertellen over hoe versnelde veroudering van rubber kan bijdragen aan verbetering van klantproducten en wat de mogelijkheden zijn om gestandaardiseerde (versnelde) verouderingstesten uit te voeren.

Het programma wordt afgesloten met de plenaire presentatie van Marc van Woensel van Cohesys die u inzicht geeft over welke invloed tijd kan hebben op metalen.

Meer informatie en aanmelden. 

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events