Beurzen, congressen, seminars, events

Cybersecurity-webinars

Eind vorig jaar presenteerden CNRood & Spirent een reeks webinars waarin belangstellenden werden geïnformeerd over de basisprincipes van moderne cybersecurity, de typische en de minder bekende cybersecurity-risico’s en de methoden die hackers gebruiken om hun slachtoffers te benaderen. In een nieuwe reeks webinars worden belangstellenden geïnformeerd over de komende Europese wetgeving met de naam NIS 2 en hoe men netwerkkwetsbaarheden kan testen en verhelpen. Daarnaast wordt nog een speciale sessie georganiseerd over industriële cybersecurity.

23 mei 2023, 11:00 CET: Hoe men snel kwetsbaarheden kan vinden en verhelpen met de CyberFlood-testoplossing van Spirent. Spreker: Arnaud Castaner. CyberFlood is een krachtige, gebruiksvriendelijke testoplossing die realistisch applicatieverkeer genereert om de prestaties, schaalbaarheid en beveiliging van uw applicatiebewuste netwerkapparatuur en -oplossingen te testen. Met de inzet van applicatiebewuste systemen, zoals applicatie-firewalls, SD-WAN, SASE en DPI-engines, wordt het netwerk steeds meer gedistribueerd en intelligent op applicatie-niveau.
6 juni 2023, 11:00 CET: Onveiligheid als erfenis van SCADA/ICS: van kerncentrales tot booreilanden. Spreker: Aleksander Gorkowienko . Aanvallen op industriële systemen kunnen de stroomverzorging van een land lamleggen, enorme financiële verliezen veroorzaken en, wat het ergste is, levens kosten. In dit webinar komt SCADA/ICS-beveiliging aan de orde en worden enkele voorbeelden besproken van kwetsbaarheden die uit eerder uitgevoerde penetratietests naar voren kwamen. Tijdens het gesprek wordt getracht de kernproblemen te begrijpen, de implicaties van ICS/SCADA-kwetsbaarheden aan te tonen en te leren wat kan worden gedaan om het risico van misbruik van ICS/SCADA-systemen te reduceren.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van CNRood BV
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events