Beurzen, congressen, seminars, events

Beurs WoTS 2024 met relevante vernieuwingen

De omstandigheden in en de uitdagingen van industriële sectoren veranderen. Leden van FEDA, FHI en Machevo & Bulk reageren daarop door in te spelen op deze actuele uitdagingen. Dit brengt vernieuwingen met zich mee voor de vakbeurs World of Technology & Science 2024.

Op dit moment zijn de uitdagingen en mogelijkheden in de industrie groot. Digitalisering, cyber security, duurzaamheid en energieverbruik zijn er enkele van. Technologie-aanbieders hebben hier oplossingen voor en dat willen de partners van de beurs WoTS benadrukken door vanaf 2024 hun drie werelden binnen de beurs WoTS samen te voegen tot één nieuwe wereld “World of Industry”. Deze doelgroep vindt vanaf 2024 tevens zijn plaats in de titel van de beurs: World of Industry, Technology & Science.

Voor de werelden “World of Laboratory” en “World of Electronics” verandert de profilering niet. De beurs en de exposanten blijven hierdoor focus houden op dezelfde doelgroepen, waarbij klanten uit de procesindustrie, maakindustrie, engineering, machinebouw, OEM, zorg, wetenschap, elektronica en laboratoriade WoTS beurs zullen bezoeken.

De World of Industry, Technology & Science vindt plaats van 24 t/m 27 september 2024 in Jaarbeurs Utrecht.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events