Beurzen, congressen, seminars, events

Development Club / IoT paviljoen, hét trefpunt voor bezoekers met ontwikkel- en IoT vraagstukken

Op de beursvloer van E&A 2023 treft u vooral leveranciers aan van producten, maar er is ook een grote groep bedrijven die diensten aanbieden zoals het vervaardigen van PCB’s, maar ook diensten zoals het voor u ontwikkelen van hardware en software. In het Development Club / IoT paviljoen treft u een aantal van deze ontwikkelaars van hardware en software aan en kunt u terecht met al uw IoT-vraagstukken.

In dit paviljoen exposeren acht ontwikkelaars van (embedded) hardware (bijv. met FPGA’s), sensoren en mechatronica, en aanbieders van IoT oplossingen (cloud, sensoren, draadloos). Zij ontwikkelen of ondersteunen bij de ontwikkeling van elektronica op maat voor klantspecifieke toepassingen. Op de stands staan recent opgeleverde projecten waardoor de bezoeker een beeld kan krijgen van de elektronicatoepassingen waarvoor deze bedrijven voor u inzetbaar zijn.
De Development Club is in 1994 opgericht vanuit de brancheorganisatie voor Industriële Elektronica. Het is een cluster van samenwerkende bedrijven in het mkb met hoogwaardige technologische kennis met als doel het versterken van de discipline professionele technologische productontwikkeling op commerciële basis tussen verschillende bedrijven door samenwerking op nationaal en internationaal niveau.
Ruim 60 bedrijven zijn lid van deze club. Daarvan treft u er op de beursvloer een groot aantal aan. Acht hiervan hebben zich verenigd in het Development Club / IoT paviljoen om te laten zien wat ze in huis hebben. Ook de club zelf is vertegenwoordigd zodat u in principe ook informatie in kunt winnen over de andere leden van de club.
Heeft u dus een speciale ontwikkelwens, loopt u vast met uw eigen project of weet u niet hoe u de ‘koe bij de elektronische horens’ moet vatten; op de Development Club / IoT paviljoen kunt u waarschijnlijk al uw antwoorden vinden.

In het Development Club / IoT paviljoen treft u 8 bedrijven aan.

De deelnemende exposanten:

GBO Innovation makers
GBO Innovation Makers heeft jarenlange ervaring en is ervan overtuigd dat de kracht van innovatie groei genereert en duurzaam ondernemen mogelijk maakt. “Door de creatieve instelling van GBO Innovation Makers en bewezen technische expertise te combineren, transformeren we de ambities van onze klanten in innovatieve oplossingen. Oplossingen die we kunnen vertalen naar producten die over de hele wereld worden gebruikt.”

Ideetron
“Vakkundig en vol passie maakt Ideetron van uw ideeën werkelijkheid. Wij richten ons hoofdzakelijk op het verduidelijken van de technologische verwarring tussen de mens en machine. Bij Ideetron geloven wij namelijk dat er voor elk elektronisch probleem een passende oplossing is. Wij vertalen ideeën naar complete eindproducten, geheel in wens van de klant.”

INDES-IDS
“INDES-IDS BV biedt oplossingen voor zowel ontwikkeling van Embedded Software als voor de Telecommunicatie NEMS en Service Providers. Door een combinatie van producten, kennis en diensten helpen wij je sneller op de markt te komen.”

Intemo
Intemo is dé gespecialiseerde distributeur, ontwikkelaar en producent van industriële computers, onderdelen en software. Met deze oplossingen helpen wij bedrijven en (semi)overheden binnen de machinebouw, apparatenbouw, automotive-industrie en openbare ruimte succesvol te innoveren.

QBayLogic
Je kunt tegen flinke uitdagingen aanlopen wanneer een CPU te weinig rekenkracht biedt of te veel energieverbruik heeft. QBayLogic heeft voor complexe automatiseringsbehoeften een unieke, fundamenteel modelgebaseerde methode ontwikkeld waarmee je o.a. FPGA’s en dedicated processoren efficiënter en first time right kunt programmeren.

SallandElectronics
SallandElectronics BV biedt via haar ThingsWay-platform een snelle toegang tot IoT-oplossingen. Mooi van het ThingsWay-platform is dat het snel is aan te passen aan klantwensen, zoals bijvoorbeeld integratie van eigen in- en uitgangen en/of sensoren. Zijn de standaard sensoren en in- en uitgangen voldoende, dan kunnen vrijwel direct via het cloudplatform meldingen gegenereerd worden en data ingezameld.

Spinnov/Bestronics
Spinnov maakt technische innovatie op aanvraag. Spinnov is een team van professionals, bedreven in productontwerp, elektronicaontwerp en software. In de afgelopen vijf jaar heeft Spinnov in vele markten gewerkt. Soms als onderdeel van een ontwikkeling en soms de totale ontwikkeling.

Wireless Value
Wireless Value ontwikkelt al decennialang draadloze meetsystemen voor betrouwbare informatieoverdracht. “Wij geloven in de kracht en waarde van draadloos meten. Het is onze overtuiging dat draadloos meten de wereld veiliger, gezonder en duurzamer maakt. De resultaten van onze meetsystemen tonen aan dat dat ook echt het geval is.”

Op de beursvloer is het Development Club / IoT paviljoen te vinden op stand 7F103.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events