Algemeen

Bert-Jan Woertman nieuwe directeur Mikrocentrum

Bert-Jan Woertman wordt de nieuwe directeur van Mikrocentrum. Hij volgt op 16 augustus Geert Hellings op, die dan ruim 18 jaar directeur van de kennis- en netwerkorganisatie voor de hightech- en maakindustrie is geweest.

Bert-Jan Woertman nieuwe directeur Mikrocentrum

“Nu de organisatie in alle opzichten klaar is om een nieuwe fase in te gaan, laat ik het schrijven van dat nieuwe hoofdstuk graag over aan mijn team en opvolger.” Met deze woorden kondigde Geert Hellings op 1 maart 2021 zijn afscheid aan. Met dit nieuwe hoofdstuk, doelt Hellings op de herpositionering die Mikrocentrum de laatste jaren heeft ingezet. De komende jaren focust Mikrocentrum zich op het verder uitbouwen van de ambitie om dé ontmoetingsplek voor de hightech- en maakindustrie te zijn, waarin de unieke combinatie van Opleiden, Ontmoeten en Ondernemen centraal staat. In Bert-Jan Woertman is de opvolger gevonden om aan dat groeiproces verder leiding te geven.

Bekend gezicht binnen de Brainport regio en de industrie
Voor velen in de Brainport regio, maar ook daarbuiten, is Bert-Jan Woertman een bekend gezicht. Hij begon zijn carrière als HR manager bij Philips en was daarna ruim 11 jaar verbonden aan High Tech Campus Eindhoven. Als Director Marketing Communications was hij verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van het merk High Tech Campus. Als mede-initiator heeft hij het start-up accelerator programma HighTechXL uitgebouwd tot een van de top 5 high impact programma’s ter wereld. Na zijn periode bij de High Tech Campus was Woertman Commercieel Directeur van de TU/e campus en was hij als Managing Director betrokken bij de start van de Brainport Industries Campus. De laatste jaren heeft hij zijn ervaring met het bouwen van innovatieve ecosystemen ingezet bij de start-ups SocialMachines en AlphaBeats en als Liaison Manager bij TU/e Innovation Space.

Meer nieuws van Mikrocentrum
Meer nieuws over Algemeen