Bedrijven

Arcobel Embedded Solutions winnaar aanbesteding Nederlandse Spoorwegen

Om de reiziger snel en betrouwbaar internet in de trein te kunnen bieden, gaat NS de komende tijd met de aangekochte apparatuur van Arcobel, de WIFI upgraden in de VIRM, DDZ en ICM.

Eind 2019 is er door de NS een aanbesteding uitgeschreven om voor 2 percelen een raamovereenkomst af te sluiten voor een initiële periode van 4 jaar met nog eens 2 x 2 jaar verlenging naar eigen inzicht van NS. Momenteel wordt verwacht dat NS in Q3 2021 zal starten met de integratie van ruim 1.500 switches, 1.500 wireless access points en 2.650 antennes. De te leveren apparatuur voldoet aan de gestelde eisen en brengt de netwerkomgeving binnen de NS treinen up-to-date.

Arcobel Embedded Solutions levert sinds 2006 computer gerelateerde hardware aan openbaarvervoersbedrijven aan diverse landen in de Europese Unie en daarbuiten. Hierdoor heeft het bedrijf een op elkaar afgestemd leverancierspakket en beschikt het over uitgebreide technische expertise. Dit pakket bevat wireless accespoints, industriële computersystemen en industriële netwerk routers en switches. Deze producten voldoen allemaal aan de EN50155 normering.

Arcobel Embedded Solutions biedt tevens assemblage mogelijkheden maar ook klant specifieke applicaties en BIOS instellingen kunnen voor levering aan klant worden verzorgt. Het bedrijf is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Meer nieuws van Arcobel Embedded Solutions
Meer nieuws over Bedrijven