Webinars en workshops over netwerkinfrastructuren

Een veelzijdig Nederlandstalig programma van korte webinars en interactieve workshops op het gebied van netwerkinfrastructuren wordt aangeboden door CommScope. Het programma is speciaal afgestemd op consultants en adviseurs.

Een groot deel van de inhoud is merkonafhankelijk, zodat de informatie van toepassing is voor producten van elke fabrikant. Met dit programma wordt ingespeeld op de behoefte aan merkonafhankelijke basiskennis op het gebied van koper- en glasvezelsystemen, bekabelingsstandaarden en draadloze LAN’s. Het programma biedt een keuze tussen webinar of workshop en tussen basiskennis of specialistische informatie. Maar ook wie zich wil specialiseren in onderwerpen als intelligente infrastructuren, datacentra, brandveiligheid en de installatiecondities van afgeschermde oplossingen, kan hier terecht. “We streven ernaar onze rol als betrouwbare adviseur, partner en bron voor onze klanten en onze branche zo goed mogelijk te vervullen”, zegt Carl van Bethray, Regional director Benelux van CommScope. “Met deze webinars en workshops willen we onze expertise delen en consultants helpen de best mogelijke ondersteuning te bieden aan hun klanten”. De webinars zijn kort en bondig, duren maximaal 45 minuten en kunnen door deelnemers op hun eigen werkplek worden gevolgd. De workshops zijn interactief van opzet en de opgedane kennis wordt in interactieve oefeningen in de praktijk gebracht. Deze workshops duren één dagdeel en worden gehouden op een centrale locatie. De webinars en workshops zijn ingedeeld in drie niveaus basic, advanced en expert. Belangstellenden kunnen aan één, meerdere of alle webinars of workshops meedoen en de deelname is gratis.
Aanmelden voor één of meerdere webinars en/of seminars kan door een e-mail met de gewenste data te sturen naar chrisputman@commscope.com. www.commscope.nl