Verkoopcapaciteit B3 industrie uitgebreid via internet

Het leveringsprogramma van B3 industrie is per 1 december ook te bestellen via een nieuw gelanceerde webshop. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kan een gedeelte van het leveringsprogramma worden besteld op een moment dat het de klant het beste uitkomt.

Het productenprogramma, dat eenvoudig besteld kan worden via deze webshop omvat industriële 1 / 2 / 3 fase voedingen t/m 24 VDC – 40 Amp., UPS systemen t/m 3.000 VA , industriële (RVS) keyboards inbouw / opbouw en professionele RVS trackingballs.Om de klant financieel tegemoet te komen met deze zelfselectie, zijn de goederen prijstechnisch aantrekkelijker dan via de reguliere verkoopafdeling.
De webshop van B3 industrie is speciaal ontwikkeld en ingericht voor onder meer productiebedrijven die (full-) continue productie draaien en nu in staat zijn om ook ‘s-avonds of ‘s-nachts de gewenste goederen te bestellen. Op zeer korte termijn wordt het webshopleveringsprogramma uitgebreid met (touchscreen-) bedienpanelen, compacte plc systemen en optische en inductieve sensoren.

www.b3-industrie.com/webshop/toonalleproducten