Bedrijven

Strategische samenwerking Delmation Products en Channel Tools UK

Delmation Products kondigt een nieuwe strategische samenwerking aan met Channel Tools, een bedrijf dat nieuwe technologische distributie- en integratieoplossingen stimuleert. Door de samenwerking voegt Channel Tools alle hardware en platform oplossingen van Milesight IoT toe aan haar portfolio. Hierdoor ontstaat er een nieuw verkoopkanaal van Milesight IoT oplossingen voor de hele EMEA regio

De technologie van Milesight IoT geeft bedrijven de mogelijkheid om snel en gemakkelijk producten zoals LoRaWAN sensoren, LoRaWAN gateways en 4G & 5G industriële routers te implementeren. De technologie van Milesight IoT is verwerkt in totaaloplossingen die de fysieke en digitale wereld met elkaar verbinden.

Kewal Gupta, CEO van Channel Tools, zegt over de nieuwe samenwerking: “Milesight oplossingen versterken en breiden ons scala aan oplossingen en bedrijfsoplossingen met LoRaWAN uit. De producten stellen ons in staat om end-to-end oplossingen en diensten aan te bieden die op LoRaWAN zijn gebaseerd.”

Kim van Brugge, Managing Director van Delmation Products voegt toe: “Met deze samenwerking bereiken we veel nieuwe potentiële klanten en het bevestigt het succes van Milesight LoRaWAN-producten. We geloven sterk in de filosofie van Channel Tools en het vermogen om bestaande barrières te doorbreken die de fysieke wereld scheiden van de digitale wereld. Samen met Channel Tools willen we veel bedrijven helpen hun ware potentieel te realiseren door waarde uit zowel digitale als fysieke activa te ontsluiten en te optimaliseren met onze geavanceerde IoT-oplossingen.”

Meer nieuws van Delmation Products BV
Meer nieuws over Bedrijven