Sietze Mulder benoemd tot kwaliteitsmanager bij HPS Industrial

Sietze Mulder is onlangs aangesteld als kwaliteitsmanager bij HPS Industrial, specialist in industriële computers en rack servers. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de bewaking van kwaliteit van producten, productie en productiemiddelen. Hiervoor was hij vijf jaren werkzaam als Senior System Engineer bij HPS Industrial.

afbeelding: Sietze Mulder

Als kwaliteitsmanager kijkt Sietze naar de productkwaliteit van alle producten die bij HPS Industrial binnenkomen van leveranciers en klanten. Deze informatie wordt gedeeld met fabrikanten om zo constant productverbeteringen te bewerkstelligen. “Dit is goed voor fabrikanten, onze klanten en natuurlijk voor HPS Industrial zelf”, zegt Sietze Mulder. De nieuwe kwaliteitsmanager is ook verantwoordelijk voor het bewaken van de interne processen en productiemethodes. Sietze is verheugd over zijn nieuwe functie. “Ik werk al jaren met plezier bij HPS Industrial en ik heb veel zin in de nieuwe uitdaging en verantwoordelijkheden die ik krijg als kwaliteitsmanager.”

“De functie kwaliteitsmanager is nieuw binnen HPS Industrial en laat zien dat we meer nadruk willen leggen op kwaliteit, in de breedste zin van het woord”, zegt Taco Scheper, general manager van HPS Industrial. “Met deze nieuwe functie is het mogelijk een overkoepelend beeld te krijgen van wat er speelt binnen de organisatie en kunnen we, indien nodig, snel inspringen op veranderingen. Wij wensen Sietze veel succes en hebben het vertrouwen dat hij deze functie goed zal vervullen.”