Samenwerking CN Rood en TOSHIBA TEC voor de verkoop van etikettenprinters en inktlinten

TOSHIBA TEC Benelux, leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, en CN Rood hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waardoor CN Rood vanaf nu deel uitmaakt van het uitgebreide partnernetwerk van TOSHIBA TEC voor de verkoop van hun etikettenprinters en inktlinten in de Benelux.

 
CN Rood is actief in dezelfde verticale markten als deze van TOSHIBA TEC. Binnen het partnership neemt CN Rood het complete Auto-ID productportfolio van TOSHIBA TEC in haar assortiment op.
“Voor onze Auto-ID projecten zochten we kwalitatief hoogwaardige etikettenprinters die door de eindgebruiker zeer eenvoudig en snel te implementeren zijn”, aldus Arthur Hartsuiker, Account Manager bij CN Rood. “Daarbij komt dat onze klanten een uitstekende service en support verwachten op de producten die we hen leveren. De ondersteuning van de fabrikant is daarbij van levensbelang. Dit is dan ook wat ons bracht bij het printergamma van Toshiba. Wij zijn ervan overtuigd dat we met Toshiba een passende oplossing kunnen bieden aan onze klanten.”
TOSHIBA TEC heeft reeds een sterk bestaand netwerk van trouwe wederverkopers in de Benelux maar beoogt door de samenwerking met deze succesvolle partij haar positie op de Auto-ID markt verder te verstevigen.
“Als technologische topspeler, hebben we bij TOSHIBA de opdracht om permanent te waken over de kwaliteit van onze producten en services die via onze partners bij klanten worden geleverd”, zegt Tom Geerinck, Business Unit Manager bij Toshiba. CN Rood is een bedrijf met een “pioniers-verleden” in de Auto-ID industrie. De kennis en expertise die de medewerkers van CN Rood hebben opgebouwd doorheen de jaren, zijn voor ons en hun klanten een absolute garantie op “added-value”.