Bedrijven

Romex verkoopt productgroep “testen en meten” aan MG-Products

Romex heeft een akkoord bereikt met MG-Products over de verkoop van zijn productgroep “testen en meten”. Dit akkoord behelst de overname van alle verkoop, levering en ondersteuningsactiviteiten van deze productgroep en de daaronder vallende toeleveranciers per 1 juli 2024. Doel is om ook in de toekomst de productgroep “testen en meten” slagvaardig, efficiënt en sterker te maken.

De heer M. van Son (Romex, links) en de heer M. van Daal (MG-Products)

Romex is sinds 1969 een ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde toeleverancier aan de hightechindustrie en is gespecialiseerd in de levering van meer dan 8.000 producten welke gebruikt worden bij de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronica producten en componenten. Het bedrijf heeft na de overname van Eurolectron in 2011, een productgroep “testen en meten” opgezet met de o.a. productlijnen uit het leveringspakket van Eurolectron. Deze test en meetgroep is inmiddels een begrip in de hoogtechnologische markt van testoplossingen voor de elektronica assemblage-, fabricage- en reparatie-industrie.

De productgroep omvat merknamen als 6TL engineering, DigitalTest, ECT (Everett Charles Technology), QA-Technology, VPC (Virginia Panel Corporation), Optomistic, MG-Products, Novaflash, YokowoDS, OI-Instruments en heel recent nog met de ontwikkeling van het “DFT Smart Testfixture concept”.

MG-Products is opgericht in 2009 en is mechanisch toeleverancier voor de elektronica producerende- en ontwikkelindustrie en maakt o.a. hulpmiddelen voor de productie van elektronica, zoals Test Adapters en Soldeer Carriers. De productgroep “Testen en Meten” zal binnen MG-Products gaan vallen onder de productgroep, DFT (Designed for Testing).

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van Romex B.V.
Meer nieuws over Bedrijven