Bedrijven

Procentec besluit voor digitale productlancering na annulering beurs SPS

De Corona-ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de SPS-beurs in Neurenberg last-minute is geannuleerd. Procentec heeft daarom besloten over te stappen op een digitaal format voor haar productlancering. Tijdens dit 3-daagse event (23-25 November) zal het bedrijf haar allernieuwste industriële communicatieoplossingen showen. Daarnaast staan er nog veel meer activiteiten op het programma.

“Het belooft leuk en informatief te worden”, zegt CEO Pieter Barendrecht. “Vorig jaar rond deze tijd hebben duizenden bezoekers onze Virtuele Productlancering bijgewoond. We waren verrast en erg blij met de reacties.”

Wat je te zien krijgt op het virtuele platform zijn, naast innovaties als SNAP, Security License en Atlas2 Plus, verschillende nieuwe hardware- en softwarefeatures. Allemaal ontwikkeld om het leven van technici te vergemakkelijken als het gaat om het onderhouden en troubleshooten van industriële communicatieprotocollen.
Er zullen ook gratis presentaties worden gegeven door experts. Bijvoorbeeld over PROFINET en Ethernet/IP. “Tijdens deze presentaties zullen we onder andere bespreken hoe je een ringtopologie ontwerpt, en hoe je deze netwerken kunt monitoren en troubleshooten met behulp van Procentec’s Osiris software en haar nieuwste features.”
Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid Procentec’s rondetafelgesprek bij te wonen met industrieel automatiseringsexpert én auteur van het boek ‘Catching the Process Fieldbus’, James Powell.

Meer nieuws van Procentec
Meer nieuws over Bedrijven