Nieuwe Sales Manager Benelux voor Europees hoofdkantoor van Nordson EFD

EFD International (Europees hoofdkantoor voor Nordson EFD) heeft een nieuwe Sales Manager Benelux: Loris Medart. In aanvulling op zijn vorige positie als Sales Manager Verenigd Koninkrijk & Ierland, is Medart in zijn nieuwe functie nu ook verantwoordelijk voor België, Nederland en Luxemburg.

Nordson EFD's nieuwe Sales Manager Benelux: Loris Medart

“Loris heeft als manager van EFD International in het Verenigd Koninkrijk en Ierland fantastisch werk verricht, en zal nu van zijn uitgebreide ervaring gebruik maken om onze klanten in de Benelux te helpen hun efficiëntie in doseertoepassingen te verhogen”, aldus Godfrey Sandham, Managing Director.
Nordson EFD is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van precisie-doseerapparatuur voor de toepassing van gecontroleerde hoeveelheden van kleefstoffen, afdichtingsmiddelen, smeermiddelen en andere vloeistoffen die voor assemblage in bijna elk productieproces gebruikt worden. Nordson EFD® producten zijn verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk in meer dan 30 landen.
Medart kwam bij het bedrijf in 2003 en werkte in Direct Sales, Business Development en Sales Team Management, gespecialiseerd in life sciences, automotive en elektronica-toepassingen. Voor EFD® International werkte hij als Sales Engineer in de elektronica- en UV-industrie.