Met beurs Europese commissie tijdelijk buitenlandse R&D medewerkers in uw onderneming of universiteit

Heeft u goede contacten met een universiteit of bedrijf in het buitenland? Bent u bereid uw R&D- medewerkers in het buitenland ervaring te laten opdoen en buitenlandse onderzoekers tijdelijk aan te nemen in het kader van een onderzoeksproject?

Dan bestaat er de mogelijkheid hiervoor een beurs aan te vragen bij de Europese Commissie. Dit biedt u de mogelijkheid nieuwe kennis in uw onderneming of universiteit te brengen en uw medewerkers hun horizon te laten verbreden. Bovendien kunt u op deze manier uw strategische relatie met de buitenlandse partner versterken.

Hoe werkt IAPP
Het idee is stafuitwisseling tussen de verschillende sectoren (bedrijf en universiteit) in verschillende EU landen. Indien uw voorstel goedgekeurd wordt door de Europese Commissie, krijgen de onderrneming en de universiteit de salariskosten vergoed van de medewerkers en de buitenlandse onderzoekers die uitgewisseld worden.

Het is wel van belang dat u bereid bent tijd te investeren in het schrijven van het voorstel. Het Marie Curie National Contact Point heeft eerder dergelijke voorstellen begeleid. Zij geven u dan ook graag advies bij het schrijven van uw voorstel.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Anna Goedhart of Daphne van de Sande (kp7.mariecurie@agentschapnl.nl), de adviseurs voor het People-programma, tel. 088-6025250 of kijk op www.agentschapnl.nl

Lees ook: Pure Air Solutions: Het IAPP-project biedt ons nieuw product, nieuwe afzetmarkt en unieke samenwerking

Budget 80 miljoen euro
Call geopend op 19 oktober 2011
Call sluit op 19 april 2012