Bedrijven

Martijn Smit per 1 oktober benoemd als Chief Commercial Officer bij Dawaco

Dawaco heeft Martijn Smit per 1 oktober aangesteld als Chief Commercial Officer. Met de toevoeging van Smit aan het team wil de maker van innovatieve software voor grondwater- en ecologiemanagement uitbreiden en bronhouders en databeheerders volledig ontzorgen, ‘Van veld tot BRO’, het nieuwe motto van het bedrijf.

Smit is momenteel nog commercieel directeur bij Keller Pressure in Nederland, waar hij tijdens een carrière van 28 jaar een schat aan ervaring en expertise heeft opgebouwd. Volgens Dawaco staat hij bekend als een industriespecialist op het gebied van water, met diepgaande kennis van sensoren, dataloggers en telemetriesystemen voor grondwatermetingen.

Martijn Smit: “Ik ben verheugd om deel uit te maken van een bedrijf waar mijn passie voor de interactie tussen sensoren en software nog meer tot zijn recht zal komen. Dawaco’s toewijding aan innovatie en hun vooruitstrevende benadering sluiten perfect aan bij mijn visie voor de toekomst.”

“We zijn ervan overtuigd dat Martijns technische en strategische inzichten Dawaco zullen helpen groeien richting de nieuwe visie,” aldus Paul Meester en Igor Mendizabal, eigenaren van Dawaco.

Meer nieuws van Keller Meettechniek
Meer nieuws over Bedrijven