Bedrijven

Gratis whitepaper “Smart Sensors – Enabling the Intelligent IoT”

Om ontwerpengineers te ondersteunen bij hun reis door het Internet of Things, heeft Farnell een exclusieve, gratis te downloaden whitepaper gepubliceerd.

De paper met de titel ‘Smart Sensors – Enabling the Intelligent IoT’ duikt diep in de wereld van sensortechnologie en hoe de allernieuwste trends het IoT naar een hoger niveau tillen. Sensoren brengen het IoT tot leven; met nieuwe chemische en spectroscopische technologieën stellen sensoren IoT-systemen in staat om de omringende wereld te zien, te horen en zelfs te ruiken. Sensoren leveren de real time ruwe data al aan een groeiend aantal toepassingen die deze gebruiken om inzichten te produceren. Een belangrijke recente verandering is de introductie van slimmere sensoren – apparaten die functies met toegevoegde waarde bezitten om de integratie in IoT-netwerken te vergemakkelijken en waardevolle informatie gemakkelijker te leveren. De whitepaper beschrijft de keuzes waarvoor engineers zich gesteld zien en de verschillende overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren en integreren van sensoren in IoT-ontwerpen. Naast de gratis te downloaden whitepaper geeft Farnell klanten ook toegang tot een wereldwijd portfolio van bijna een miljoen producten van meer dan 2000 toonaangevende leveranciers, alsmede ondersteuning door lokale serviceteams en technische experts om in elke fase van het ontwerpproces een helpende hand te bieden.

Dit artikel heeft betrekking op het volgende thema
Meer nieuws van Farnell
Meer nieuws over Bedrijven

Columns / Opinie

Paul Petersen 17 november 2022

Cyber Security

Hoe kunnen we de voordelen van deze tijd benutten en versterken, zonder de toenemende ondermijning van technische mogelijkheden te moeten bevechten?
Meer columns & opinie