Bedrijven

Uitbreiding Fluke Premium Care-ondersteuningspakketten voor industriële testinstrumenten

Fluke, producent van compacte, professionele elektronische test- en meetinstrumenten en software, heeft aangekondigd zijn Premium Care-ondersteuningspakketten uit te breiden naar een breder assortiment toonaangevende industriële en elektrische testinstrumenten.

Fluke Premium Care dekt de routinematige kalibratie- en prestatiecontroles van instrumenten om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de nieuwste normen, en dekt tevens de reparatie en vervanging van beschadigde accessoires. Ook wordt er technische ondersteuning met de hoogste prioriteit geboden, zodat klanten kritieke uitdagingen met hun apparatuur sneller kunnen oplossen.
Geselecteerde instrumenten uit het Fluke-assortiment met akoestische beeldvormers, netkwaliteitanalysers en loggers, multifunctionele PV-testers en prestatieanalysers, ScopeMeters, motoraandrijvingsanalysers en proceskalibratie-instrumenten kunnen nu worden gedekt door Fluke Premium Care.

Chris Ulfig, Technical Sales Manager bij Fluke, benadrukt dat Premium Care niet moet worden gezien als een aanvullende verzekering of een verlengde garantietermijn.
“Fluke Premium Care is een methode die ervoor zorgt dat downtime van de productie en het wegvallen van prestaties tot een absoluut minimum worden beperkt door de continuïteit van de activiteiten van onze klanten te handhaven,” zo zegt hij.

“Minder downtime betekent een hogere productiviteit, een hogere efficiëntie, meer winst en meer tevreden eindgebruikers. Bovendien is apparatuur die volledig is gekalibreerd niet alleen betrouwbaar, maar ook veilig – en over de veiligheid van personeel valt niet te onderhandelen. Met Fluke Premium Care hoeft u zich geen zorgen meer te maken over per ongeluk ontstane beschadigingen of naleving van wet- en regelgeving, kalibratie en prestatietests, zodat u het maximale uit uw instrumenten kunt halen. Kort gezegd: volledige ontzorging van uw instrumentarium.”

Testen, kalibratie en naleving
Dankzij Fluke Premium Care kunnen klanten hun instrumenten op een voordelige manier in topconditie houden. Deze dekking gaat verder dan de oorspronkelijke productgarantie van een instrument en helpt gebruikers onverwachte downtime te voorkomen die wordt veroorzaakt door beschadigde testapparatuur, accessoires of instrumenten die moeten worden gekalibreerd of gerepareerd.

De kalibratie- en prestatieonderhoudsservice van Fluke Premium Care zorgt ervoor dat testinstrumenten altijd nauwkeurige resultaten leveren en aan de nieuwste normen voldoen. Dankzij snelle kalibratie, reparatie en verzending kunnen Fluke-klanten ook tijd besparen en sneller weer aan het werk gaan, terwijl efficiëntie, veiligheid en productiviteit op de werkplek worden gemaximaliseerd.

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid verlagen de operationele kosten en verhogen het rendement van investeringen
De ii900 Industrial Acoustic Imager en ii910 Precision Acoustic Imager van Fluke kunnen nu worden geleverd met een één- of driejarig Premium Care-abonnement. Met de akoestische camera’s van Fluke kunnen onderhoudsteams snel en nauwkeurig lucht-, gas- en vacuümlekken in perslucht/gassystemen opsporen. Deze schijnbaar kleine problemen kunnen een aanzienlijke impact hebben op de operationele kosten van een bedrijf. Volgens het Amerikaanse Ministerie van Energie voor Industriële Technologieën kost één enkel lek van 3 mm in een persluchtleiding meer dan 2500 dollar per jaar.

Bovendien verbruikt een luchtcompressor van 100 pk ongeveer $ 50.000 aan elektriciteit per jaar en gaat  er maar liefst 30% van dat vermogen verloren in het onder druk houden van lekkende luchtleidingen. Het is een groot voordeel om apparatuur te gebruiken die jaarlijks op prestaties wordt getest om de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen bij het scannen van grote gebieden of gevaarlijke omgevingen tot op een afstand van 50 meter.

Voor meetinstrumenten die worden gebruikt om veiligheids- en prestatierapporten te genereren, zoals netkwaliteitsanalysers of multifunctionele testers, is regelmatige kalibratie onmisbaar om naleving, en nauwkeurige en sluitende metingen te garanderen. Met Fluke Premium Care wordt het rendement van de toonaangevende industriële en elektrische testinstrumenten van Fluke aanzienlijk verhoogd.

Direct toegang tot experts
“De industriële en elektrische testinstrumenten van Fluke staan bekend om hun robuuste ontwerp en veiligheidsvoorzieningen, maar het kan gebeuren dat instrumenten en accessoires per ongeluk beschadigd raken, vooral wanneer de apparatuur wordt gebruikt door nieuw personeel of operators met een minimale training”, aldus Ulfig.

“Tegelijkertijd zijn kalibratie- en prestatietests essentieel om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van apparatuur te garanderen. Fluke Premium Care zorgt ervoor dat klanten direct toegang hebben tot experts op het gebied van industriële en elektrische testinstrumenten die hen kunnen helpen om downtime te verminderen, prestaties te verbeteren, kosten te beheersen en tegelijkertijd geld te besparen.”

Meer nieuws van Fluke Nederland B.V.
Meer nieuws over Bedrijven