Bedrijven

Eplan introduceert de Eplan Marketplace

Eplan presenteert een nieuwe service: Eplan Marketplace. Dit is een internationaal platform dat een netwerk vormt van gebruikers van CAE-software en serviceproviders – in onder meer engineering, schakelkastbouw, paneelbouw en consultancy.

Via kaartweergave is eenvoudig te vinden welke leveranciers ondersteuning kunnen bieden.

Op de Eplan Marketplace, toegankelijk via de website van Eplan, kan worden gezocht naar serviceproviders die diensten aanbieden die in relatie staan met Eplan-toepassingen.

Voor de initiatiefnemers van Eplan’s service is het doel duidelijk: “We willen graag dat onze klanten over de hele wereld succesvol zijn”, vertelt Marco Litto, Senior Vice President Strategy & Corporate Program bij Eplan. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat bedrijven vaak moeite hebben met datavoorbereiding en -integratie binnen projecten. Veel bedrijven gaan hierbij op zoek naar hulp. Vaak gaan bedrijven ook op zoek naar extra mankracht ter ondersteuning van hun projecten. Het is vaak de start van een moeizame zoektocht, vooral in grotere landen waar Eplan expertise schaarser is. Tot nu toe zorgde het Eplan salesteam telkens voor het leggen van contacten met bedrijven wanneer er zich dergelijke vragen voordeden. Dit zoekproces wordt nu vergemakkelijkt met de Marketplace.

Meer nieuws van EPLAN Software & Services B.V.
Meer nieuws over Bedrijven