Embedded Solutions Seminar op 20 maart

Avnet Embedded organiseert in samenwerking met leveranciers een gratis seminar dat is gericht op embedded technologieën.

Nick Donaldson, Marketing Director Software EMEA van Avnet Embedded, licht dit als volgt toe: “In navolging op het succes van de voorafgaande drie jaar in Engeland, hebben we besloten om dit concept ook aan te bieden aan onze klanten in de Benelux. We zullen allerlei embedded ontwikkelingen, case studies en exclusieve presentaties onder geheimhoudingsverklaring van Microsoft en Intel aanbieden. Dit is tevens de gelegenheid om afspraken te maken met onze tentoonstellende partners.” Jeroen Baerents, Software Business Development Manager voor Avnet Embedded in de Benelux, voegt daaraan toe: “Daarnaast bieden we deelnemers de gelegenheid om zich vooraf in te schrijven voor hands-on workshops over Windows Embedded Standard 7 en Windows Embedded Server die worden verzorgd door Windows Embedded Gold Partners. Geselecteerde partners zullen demonstraties verzorgen van allerlei werkende oplossingen op het gebied van uitleesvensters, embedded computing en draadloze technologieën.”

Het gratis seminar staat gepland voor 20 maart op het kantoor van Microsoft in Amsterdam. De online registratie is al mogelijk via http://www.avnet-embedded.eu/events/embedded-solutions-seminar-benelux.html