Distributieovereenkomst Intronics en Icron

Het Canadese Icron Technologies vergroot haar distributienetwerk in Europa door middel van samenwerking met Intronics. Icron ontwikkelt en produceert hoogwaardige video-en USB-extensieoplossingen voor commerciële en industriële markten over de hele wereld. Met de keuze voor Intronics wil zij haar positie versterken in zowel de Benelux als Spanje.

Icron toonde dit jaar een aantal nieuwe producten, waaronder ’s werelds eerste USB 3.0/2.0 combinatie-extender en SwitchableUSB via Netwerk. Om haar nieuwe producten snel en goed op de Europese markt te positioneren, heeft Icron een viertal nieuwe distributeurs geselecteerd die elk hun eigen Europese focusgebied krijgen. Intronics heeft vestigingen in Nederland, België en Spanje en wordt het servicepunt voor Icron in de Benelux en Spanje.

“We zijn erg blij met de toevoeging van Intronics als distributeur voor de Benelux en Spanje en de waarde die zij zullen brengen aan de service richting onze klanten”, zegt Thorsten Goecke, directeur EMEA Channel. “Intronics is een erkend leider in de AV- en industriële automatiseringsmarkten. Intronics is een professionele en zichtbare speler op de markt met een een aantrekkelijk assortiment; het toevoegen van Icrons USB- en KVM-extenders is een perfecte aanvulling op de bestaande producten van Intronics in een compleet scala aan hoogwaardige oplossingen. Daarnaast passen de visie en marktbenadering van Intronics bij de filosofie van Icron.”

Beurs HET Instrument 2012, stand 1A036