Bedrijven

CNRood kondigt nieuwe distributie-overeenkomst aan met NI

CNRood kondigt een nieuwe distributieovereenkomst aan met NI om klanten te helpen beoogde doelen te bereiken in onderzoek, ontwikkeling of analyse van diverse technologieën. Via de relatie zullen CNRood en NI op maat gemaakte, software-verbonden systemen leveren die ingenieurs en ondernemingen nodig kunnen hebben om nieuwe technologieën te ontwikkelen of bedrijfsprocessen te monitoren. CNRood zal de NI-oplossingen en software aanbieden aan klanten in de academische en onderzoeks-, halfgeleider-, automobiel- en elektronica-industrie.

CNRood CEO Benny Polleunis: ‘Samen delen we de toewijding om klanten te helpen bij het aanpakken van hun zakelijke en technische uitdagingen. CNRood staat dicht bij de klant, heeft persoonlijk contact en zoekt samen met de klant naar een technologische oplossing. Met deze uitbreiding met de NI productrange staan wij aan de vooravond van een mooie toekomst en samenwerking met NI en onze technologische klanten. Onze succesformule is kennis delen en samenwerken met onze klanten’.

CNRood CEO Benny Polleunis
CNRood CEO Benny Polleunis.

Volgens Polleunis worden bedrijven vandaag de dag uitgedaagd om hoogwaardige, efficiënte producten te ontwikkelen en op de markt te brengen binnen strakkere tijdschema’s. ‘In deze uitdagende markt zal CNRood samen met NI deze industrieën ondersteunen om test- en meettechnologieën op een snellere, efficiëntere manier te verkrijgen. Samen zijn we ervan overtuigd dat we de flexibiliteit, snelheid en ondersteuning leveren die onze klanten nodig hebben in de sterk concurrerende markt van vandaag.’

Meer nieuws van CNRood BV
Meer nieuws over Bedrijven