Bedrijven

ATB Automation partner van Formula Student Team TU Delft

ATB Automation kondigt een samenwerking aan met het Formula Student Team van de TU Delft in de vorm van een sponsorovereenkomst.

ATB Automation sales engineer Bob van Viegen (links) en Chief Drivetrain Sjoerd Maasland

ATB Automation sponsort het team van TU Delft door het leveren van Rotar en Jakob koppelingen, welke worden gebruikt in de stuurkolom en het autonome stuursysteem van de wagen. Deze componenten zijn geselecteerd door het engineersteam van de TU Delft en de specialisten van ATB Automation.

De Formula Student competitie is de grootste engineeringcompetitie ter wereld. In deze jaarlijks terugkerende wedstrijd ontwerpen, bouwen en testen studententeams van over de hele wereld in enkele maanden een elektrische raceauto. Hierbij worden de teams op verschillende criteria beoordeeld. Hierbij gaat het niet alleen om het racen, maar ook om samenwerking en duurzaamheid. Het stimuleert de meest talentvolle studenten van de Technische Universiteit Delft om zich verder te ontwikkelen op het gebied van engineering en biedt de kans om technische theorie in de praktijk te brengen. Het team bestaat uit 92 leden en telt 26 nationaliteiten.

Meer nieuws van ATB Automation
Meer nieuws over Bedrijven