Bedrijven

Althen Sensors & Controls verhuisd naar Rijswijk

Vandaag is Althen Sensors & Controls BV verhuisd van Leidschendam naar de Verrijn Stu-artlaan 40 in Rijswijk. Het nieuwe pand biedt naast een moderne kantoor-omgeving voor de sales & engineering teams, uitgebreide ruimte voor o.a. kalibratie, test- en assemblage-faciliteiten en een groot magazijn met geautomatiseerde voorraadsystemen.

Althen Sensors & Controls betrekt het nieuwe pand samen met Relli Technology Holland BV, een zuster-organisatie die onder dezelfde Broadporte holding valt.

De aanleiding van de verhuizing was een groeiende organisatie die in Leidschendam al geringe tijd de nodige vierkante meters te kort kwam. ‘’We kijken er erg naar uit ons nieuwe kantoor, waarin we alle ruimte hebben om al onze afdelingen en teams de faciliteiten te bieden die zij verdienen. Een bijkomend voordeel is dat het pand is gekocht, dat maakt investeren in ons eigen gebouw voor de lange termijn een stuk makkelijker”, aldus Thijs Haselhoff, Managing Director Althen BV.
Het bedrijf wil vanuit de nieuwe locatie nieuwe activiteiten op het gebied van Industrial IoT verder uitbouwen en diensten zoals kalibratie en reparatie naar een hoger plan tillen.

Nieuw adres: Verrijn Stuartlaan 40, 2288 EL Rijswijk
Oud adres: Vlietweg 17a, 2266 KA Leidschendam

Meer nieuws van Althen Sensors & Controls BV
Meer nieuws over Bedrijven