Acal BFi tekent Europese distributieovereenkomst met SL Power

Acal BFi, onderdeel van Acal plc (FTSE: ACL), heeft een Europese distributieovereenkomst getekend met SL Power, een toonaangevende fabrikant van interne en externe voedingen voor de industriële, medische, militaire en informatietechnologie (ITE) sectoren. Deze overeenkomst geeft Acal BFi een grotere flexibiliteit voor het leveren van ontwerp- en fabricage-ondersteuning aan klanten die producten ontwikkelen voor ruwe omgevingen en kritische toepassingen met een lange levensduur

“SL Power staat bekend als aanbieder van kwalitatief-hoogwaardige medische voedingen en introduceert nu aantrekkelijk geprijsde, uiterst stabiele voedingen voor commercieel en industrieel gebruik met een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur met marktconforme afmetingen”, verklaart Philippe Gruson, President van de afdeling Elektronica bij Acal BFi.

De standaard interne voedingen van SL Power leveren een vermogen van 11 tot 1200 W, terwijl de standaard externe voedingen een vermogenbereik van 10 tot 220 W bieden. Ruim 30% van de voedingen van SL Power wordt geleverd met de een of andere aanpassing en nog eens 30% van de producten zijn geheel ontwikkeld volgens klantenspecificaties. Dit alles, in combinatie met lage minimum bestelaantallen voor niet-standaard producten, stelt Acal BFi in de gelegenheid om klanten een toegevoegde-waarde benadering te bieden bij het ontwerpen van semi- of volledig klantspecifieke voedingsproducten.
Nigel Davies, European Sales Director bij SL Power, merkt op: “Acal BFi is gekozen om SL Power’s distributeur in Europa te worden, omdat zij in staat zijn om locale ondersteuning te bieden, zowel technisch als commercieel, aan gebruikers van voedingen in elke fase van het ontwerp-naar-fabricageproces.”