Beurzen, congressen, seminars, events
19 september 2018

De keuze is nu aan u

De genomineerden voor de TechAward 2018

Tijdens de WoTS kunt u weer stemmen op de meest innovatieve inzending voor de TechAward. Op de beurs zijn op drie plekken de inzendingen te zien die door de eerste ronde heen gekomen zijn. In dit artikel werpen we alvast een blik vooruit naar de acht inzendingen voor de World of Automation – Motion & Drives en voor de World of Electronics.

Op donderdag 4 oktober zullen tijdens de exposantenborrel de TechAwards 2018 uitgereikt worden. In totaal waren er voor de werelden Automation – Motion & Drives en Electronics 28 inzendingen. Hieruit hebben een vakjury en het publiek (die via de site al hun voorkeur kenbaar hadden gemaakt) acht genomineerden geselecteerd die hun product op de WoTS ten toon mogen stellen en waaruit de beursbezoekers vervolgens de winnaars mogen kiezen. Tijdens de beurs zijn de genomineerde inzendingen te zien op de stands:

  • World of Automation – Motion & Drives Hal 10, stand B004
  • World of Electronics Hal 11, stand F002

Hier kunt u de genomineerde producten bekijken en tot donderdagmiddag 4 oktober uw stem uitbrengen.
In de voorronde hebben in totaal 4288 mensen gekeken naar de inzendingen voor de TechAward. Hiervan hebben 984 hun stem uitgebracht waarvan er 319 gestemd hebben op hun voorkeur binnen Electronics en 379 binnen Automation – Motion & Drives. Hun stemmen zijn voor 40% meegerekend bij het bepalen van de vier genomineerden per wereld. De overige 60% is bepaald door de deskundige jury.

De genomineerden
In het volgende deel laten we de genomineerden stuk voor stuk de revue passeren. Dit doen we in alfabetische volgorde omdat wij uw mening niet willen beïnvloeden.

Meer over de TechAward 2018 is te vinden op de site van de beurs www.wots.nl .

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events

Columns & Opinie

Ewout de Ruiter 10 mei 2024

De grote graver?

Met de plannen van KPN moet zo'n beetje heel Nederland weer op de schop en krijgen heel veel huishoudens twee glasvezels waarvan er eentje misschien nooit gebruikt wordt.
Jan W. Veltman 18 april 2024

6502, wat moeten we ermee?

Na een patent strijd met Motorola werd de 6501 opgevolgd door de 6502 die, dank zij zijn lage prijs, aan de wieg stond van de Apple en Commodore computers en de rest is geschiedenis.
Meer columns & opinie