Vrouwen en elektronica: High Tech Heels

Op vrijdag 29 mei 2009 wordt het seminar High Tech Heels verzorgd door zeven spreeksters. Zij geven een volledig beeld van de kwaliteit van de keten voor Industriële Elektronica. Eenieder die elektronica wil laten ontwikkelen en/of produceren krijgt in een ochtend het totale pallet van technologie voorgeschoteld. De High Tech Heels laten door ervaring en…

Op vrijdag 29 mei 2009 wordt het seminar High Tech Heels verzorgd door zeven spreeksters. Zij geven een volledig beeld van de kwaliteit van de keten voor Industriële Elektronica. Eenieder die elektronica wil laten ontwikkelen en/of produceren krijgt in een ochtend het totale pallet van technologie voorgeschoteld.

De High Tech Heels laten door ervaring en deskundigheid zien dat vrouwen een belangrijke rol in de keten spelen. Het enthousiasme voor vrouwen in technologie is als boodschap door landelijke campagnes nooit van de grond gekomen. Met een seminar voor 200 bezoekers wordt getoond dat de passie al bestaat.
Het seminar wordt georganiseerd tijdens de beurs Electronics & Automation 2009, die van 27 t/m 29 mei plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht en wordt georganiseerd door FHI, federatie van technologiebranches. FHI werkt op vele onderwerpen in de techniek samen met andere brancheorganisaties en de politiek.

Bertha Verhoeven-van Lierop, oud-voorzitster van de Metaalunie, zal de dagvoorzitster van het High Tech Heels seminar zijn. Naast haar deskundigheid en inhoudelijke kennis zal zij de bezoekers goed door de ochtend leiden. Het seminar wordt afgesloten door Sabine Uitslag. Als Tweede Kamer lid van het CDA pakt ze allerlei hot issues aan, waarbij vrouwen en technologie een topper kan worden.

Op de beurs Electronics & Automation 2009 worden circa 4.500 bezoekers uit de bedrijfsketen van Industriële Elektronica verwacht.

www.eabeurs.nl