Beurzen, congressen, seminars, events

TechAward 2022 – World of Electronics

Bekijk alle inzendingen en stem op uw favoriete innovatie.

U kunt nu nog uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie van de World of Electronics 2022. Dat kan tot en met 31 augustus 2022. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de ingezonden innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden vier genomineerden bepaald. Zij mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren.

De vakjury bestaat uit onze hoofdredacteur Ewout de Ruiter en Peter van Duijsen van de Haagse Hogeschool.

Green TechAward
Tijdens de WoTS 2022 zal voor de eerste keer de Green TechAward uitgereikt worden. De exposant die kan aantonen dat de ingebrachte innovatie een aantoonbare positieve bijdrage levert aan duurzaamheid, maakt kans op deze Green TechAward.

De bezoekers van de beurs kunnen op dinsdag, woensdag en donderdag hun stem uitbrengen waarvan zij vinden dat die alles in zich heeft om de TechAward of Green TechAward in de wacht te slepen. Tijdens de beursweek worden de stemmen van de bezoekers geteld en aan het einde van de beursweek worden de winnaars bekend gemaakt.

De genomineerden:

Weiss Technik Nederland
De nieuwe ClimeEvent met absolute humidity control
Weiss Technik Nederland - De nieuwe ClimeEvent met absolute humidity control
De ClimeEvent 2 is de opvolger van de succesvolle ClimeEvent. De ClimeEvent is, met feedback van gebruikers, volledig opnieuw ontworpen op het gebied van technologie, uiterlijk en functionaliteit om aan de de steeds hogere wordende eisen van gebruikers te voldoen, met nog hogere precisie.

TDK-LAMBDA France SAS
PFH500F 500W AC-DC Power Module TDK-LAMBDA France SAS - PFH500F 500W AC-DC Power Module

De hoogrendement PFH500 serie AC-DC voedingsmodules met een 4′ x 2,4′ footprint worden gebruikt in omgevingen waar convectie- of geforceerde luchtkoeling niet haalbaar is. Deze PCB-gemonteerde voedingsmodules zijn geschikt voor buitenbehuizingen of vloeistofgekoelde toepassingen, accepteren een breed scala aan AC-ingangsspanningen en leveren een instelbare, geregelde 28 V-uitgangsspanning.

SCHURTER Electronics
CHSSCHURTER Electronics - CHS
Conventionele schakelaars vereisen onvermijdelijk montagegaten in de gebruikersinterface. Dit is niet het geval bij de nieuwe SCHURTER CHS. CHS staat voor “Capacitive Hidden Switch”. Ze kunnen verborgen achter het oppervlak van niet-geleidende materialen worden gemonteerd en zijn daardoor onzichtbaar.

Salland Electronics
IoT platform ThingsWay Salland Electronics - IoT platform ThingsWay
De ThingsWay hardware vormt de fysieke basis voor een IoT oplossing. Bestaande hardware is voor meer dan 80% gestandaardiseerd en makkelijk toepasbaar. Aanpassingen voor integratie van een bestaande installatie, apparaat of product bestaat uit het toevoegen van de gewenste software functionaliteit.

Rohde & Schwarz
RTS AREG800A
 Rohde & Schwarz - RTS AREG800A
Het RTS-radartestsysteem overwint verschillende obstakels bij het testen van automotive radarsystemen die worden gebruikt voor ‘Advanced Driver Assistance Systems’ (ADAS) en ‘Autonomous Driving (AD) systemen.

QBayLogic
Jouw FPGA design meteen first time right! QBayLogic - Jouw FPGA design meteen first time right!
Dankzij het open-source, high level design omgeving Clash wordt het gehele ontwerpproces uitgedrukt in één en dezelfde formele taal: van hoog niveau model tot en met de uiteindelijke details van de implementatie op een FPGA. Elke stap in het ontwerpproces is bovendien bewijsbaar en testbaar. Dat maakt deze oplossingen first time right, waardoor de time-to-market aanzienlijk wordt verkort.

CN Rood
2 Series Mixed Signal Oscilloscope (MSO)CN Rood - 2 Series Mixed Signal Oscilloscope (MSO)
De 2 Series Mixed Signal Oscilloscoop (MSO) is de ideale oscilloscoop voor elektronisch debuggen en testen, waar dan ook. Met een capacitief aanraakscherm en een zeer intuïtieve gebruikersinterface, is de 2 Series MSO een aanvulling op de bekroonde Tektronix-familie ‘next generation’ oscilloscopen.

Comate
Solhyd Waterstofpanelen
Comate - Solhyd Waterstofpanelen
Het waterstofpaneel van Solhyd – ontwikkeld in co-creatie met Comate – vangt vocht uit de lucht en gebruikt energie van de zon om watermoleculen te splitsen in waterstof en zuurstof, dankzij het gebruik van innovatieve materialen. Er worden uitsluitend materialen gebruikt met een lage kost en geen schaarse elementen.

Althen Sensors & Controls
Treon – Althen
Althen Sensors & Controls - Treon - Althen
SmartMonitoring is een slimme IoT-sensoroplossing. Het stelt gebruikers in staat om elke ruimte of machine 24/7 te bewaken zonder dure bekabelde apparatuur. SmartMonitoring bestaat uit een netwerk van sensor nodes, die hun gegevens via een IoT-gateway kunnen doorsturen naar een computernetwerk of een cloudplatform.

U kunt hier uw stem uitbrengen.

De vakbeurs World of Technology & Science opent haar deuren van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer nieuws van FHI, federatie van technologiebranches
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events

Thema's