Sterkste man opent Industriële Week

Zesvoudig ‘Sterkste man van Nederland' Jarno Hams heeft de Industriële Week, 5 tot en met 8 oktober 2010 in Jaarbeurs Utrecht, officieel geopend. De beurzen van deze week, Macropack, Industrial processing, Industry & automation en Aandrijftechniek, werden in gang gezet door Jarno door een tien ton zware truck naar voren te trekken.

Het overkoepelende thema van de Industriële Week is dit jaar ‘Fit for the future’. Arwen Obermeijer, clustermanager Industrie van beursorganisator VNU Exhibitions Europe, maakte de vergelijking met topsport. “Elke dag leveren bedrijven werkzaam in de industrie een topprestatie. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn gunnen we met deze beurzen bedrijven een kijkje in de toekomst.” 

Over de Industriële Week 2010
Van 5 tot en met 8 oktober vinden tijdens de Industriële Week 2010 in Jaarbeurs Utrecht vier toonaangevende vakbeurzen voor de industrie plaats: Aandrijftechniek, Industrial Processing, Industry & Automation en Macropak. De hele industrie onder één dak.Handig voor de bezoekers, want zij zijn vaak op zoek naar oplossingen voor meerdere problemen binnen hun productieproces.

Met een toegangskaart voor één van de beurzen kunnen ook de drie andere beurzen van de Industriële Week worden bezocht. De ervaring leert dat een buitengewoon groot percentage van de bezoekers gebruik maakt van deze mogelijkheid.

De Industriële Week wordt voor het eerst georganiseerd onder één overkoepelend thema ‘Fit for the Future, we know how!’. Dit thema toont aan dat de Industriële Week klaar is voor de toekomst. Centraal staan de vijf subthema’s energie, milieu, partnership, innovatie en veiligheid.