Bedrijven

Smd-Tec aangesteld als SPEA vertegenwoordiger in de Benelux

SPEA ontwikkeld en produceert test producten voor halfgeleiders, MEMS, elektronische schakelingen en modules. Om de verdere groei te ondersteunen is Smd-Tec aangesteld als lokale partner voor de Benelux regio.

SPEA is ’s werelds grootste producent van testmachines met hoofdzetel in Italië. Het aanbod omvat nagenoeg alle testoplossingen van Flying Probe, In Circuit Testers en batterijtesters voor de elektronica productie markt tot een volledig gamma van testers voor de semiconductor industrie.
“Door de recente geopolitieke verschuivingen is er steeds sneller de groeiende vraag naar elektronica productie in de Benelux,” zegt Tom Van Tongelen, CEO van Smd-Tec. “Hierdoor zien wij niet alleen een stijgende vraag naar de zogenaamde basis APPS machines (Aanbrengen, Pick&Plaats en Soldeer), maar ook de secundaire productieprocessen zoals inspectie en test groeien mee omdat daar de kwaliteitsborging gegarandeerd wordt.”

“We zijn blij om samen met Smd-Tec onze klanten in de Benelux van dienst te kunnen zijn en kijken uit naar de samenwerking. “ zegt Oleg Fotteler, Internationaal verkoopmanager bij SPEA. “Hun jarenlange ervaring en expertise van de electronica markt in de Benelux  in combinatie met onze ondersteuning zal garant staan voor het goed kanaliseren van onze verdere groei in de regio.”

Meer nieuws van Smd-Tec
Meer nieuws over Bedrijven

Het laatste productnieuws

Zwenkarm-paneel

Het TT 1564 multi-touch bedieningspaneel voor zwenkarm-montage is de nieuwste toevoeging aan het HMI-portfolio…

Meer productnieuws