Beurzen, congressen, seminars, events

Precisiebeurs 2022

Van micrometer naar picometer: de vraag naar steeds nauwkeuriger meten, produceren en construeren op steeds kleinere schaal neemt nog altijd onverminderd toe. Producten en technologieën worden steeds complexer en slimmer. Precisietechnologie is dan ook razendsnel uitgegroeid tot de stabiele basis van veel apparaten en componenten. Niet voor niets vormt precisietechnologie een van de pijlers voor de Nederlandse kennis- en innovatie-economie.

De Precisiebeurs is de vakbeurs voor de gehele waardeketen in de precisietechnologie: van mechatronica via metrologie, vacuum en schoonmaken, microprocessing en -beweging, laser en fotonica tot high-precision productie. De grens van precisietechnologie is nog lang niet bereikt. Ontmoeten, samenwerken en kennisdelen zijn onmisbaar om de snelle technologische ontwikkelingen bij te houden. Tijdens de 21e editie kunnen bezoekers de top van het bedrijfsleven, opleidingsinstituten, overheidsinstanties, technische universiteiten en incubatorprogramma’s ontmoeten. Gedurende twee dagen ontdekt men een breed scala aan mogelijkheden en oplossingen.
De Precisiebeurs 2022 vindt plaats op 16 en 17 november 2022 van 09:30 uur tot 17:00 uur in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.

Meer nieuws van Mikrocentrum
Meer nieuws over Beurzen, congressen, seminars, events

Het laatste productnieuws

Optische connectoren

Actieve optische connectoren vormen een ideale oplossing voor omgevingen waarin hoge gegevenssnelheden over afstanden…

Hoogwaardige micrometer

De LED-micrometer optoCONTROL 2700 maakt een ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor veeleisende meettaken mogelijk. Dikte, spleten,…

Meer productnieuws