Partnerovereenkomst T&M systems en WildPackets

T&M systems heeft een partnerovereenkomst gesloten met de amerikaanse onderneming WildPackets. WildPackets levert oplossingen op het gebied van netwerk- en application performance.WildPackets is leverancier van “network monitoring tools”. Het assortiment bevat adequate middelen, zowel software als hardware, om applicaties en tevens VOIP te monitoren in het netwerk. De analyses kunnen de prestaties van het netwerk verbeteren. De WildPackets…

T&M systems heeft een partnerovereenkomst gesloten met de amerikaanse onderneming WildPackets. WildPackets levert oplossingen op het gebied van netwerk- en application performance.

WildPackets is leverancier van “network monitoring tools”. Het assortiment bevat adequate middelen, zowel software als hardware, om applicaties en tevens VOIP te monitoren in het netwerk. De analyses kunnen de prestaties van het netwerk verbeteren.

De WildPackets oplossingen bevatten:
1) OmniPeek Distributed Analysis Suite of network analysis products,
2) WatchPoint voor monitoring en reporting in grote netwerken
3) excellente training, support en profesionele service om deze produkten te ondersteunen.

OmniPeek heeft een eenvoudig te gebruiken grafische interface waarmee netwerk specialisten snel analyzes en correcties uit te voeren in de enterprise-netwerken. Met Omnipeek kunnen real-time analyses uitgevoerd worden in elk deel van het netwerk vanuit één enkele interface. Hetzij Ethernet, Gigabit, 10 Gigabit, 802.11a/b/g/n wireless, VoIP, Video, en WAN links naar remote offices.

WatchPoint is een veelzijdige enterprise-wide network monitoring en rapportage oplossing, die data verzamelt verstuurd. De informatie betreffende prestaties van het netwerk, grootgebruikers en netwerk gebruik wordt getoond in een flexibele web-based grafische interface.

Wildpackets ondersteund Netflow en Sflow.

Meer informatie is te vinden op de website van Wildpackets.
Hier kunt u ook een demo-versie van Omnipeek downloaden.
Bij T&M systems kunt u een full-performance-time limited versie aanvragen.
www.tmsystems.nl